fcb.portal.reset.password

L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat aquest vespre la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a Johan Cruyff, a títol pòstum, en un acte celebrat al Saló de Cent de l’ajuntament i que ha comptat amb la presència d’una àmplia representació del FC Barcelona, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu.

El president blaugrana ha estat acompanyat del vicepresident primer, Jordi Cardoner; els comissionats de l’Espai Barça i d’FCB Universitas, Jordi Moix i Jordi Monés, respectivament, i els membres de la Junta Directiva Javier Bordas, Pau Vilanova, Maria Teixidor i Oriol Tomàs.  

La representació del FC Barcelona ha estat completada per Òscar Grau, director executiu del Club; Albert Soler, director d’Esports Professionals, i Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip. També cal destacar la presència de diferents exjugadors del FC Barcelona, com Carles Puyol, i altres persones vinculades al Club i a la carrera professional de l’esportista holandès. Per part de la família de Johan Cruyff, hi han estat presents la seva esposa, Danny, i el seu fill, Jordi Cruyff.

L’alcaldessa Ada Colau i el tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, han exposat els motius de l’atorgament de la medalla a Johan Cruyff i han destacat que s’ha decidit per “considerar-lo un símbol del futbol mundial compromès amb Barcelona i Catalunya, i estretament vinculat amb l'esport com a eina d'inclusió social”.

Seguidament, l’expresident del FC Barcelona Joan Laporta ha glossat la figura del futbolista i entrenador holandès, abans que els assistents a l’acte hagin tingut la possibilitat de visionar un vídeo sobre la trajectòria professional i personal de Johan Cruyff.

Finalment ha estat l’alcaldessa Ada Colau qui ha entregat la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a títol pòstum a Johan Cruyff, que ha estat recollida pel la seva esposa, Danny, i el seu fill, Jordi, que ha pronunciat unes paraules d’agraïment a la ciutat de Barcelona per aquesta distinció.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();