fcb.portal.reset.password

Núria Macias i Ricardo Martínez donaran ànims als blaugranes desde París | FCB

Del 3 al 9 de febrer el FCB juntament amb el PSG han tingut activat un concurs entre l’afició culer de l'Estat Espanyol i la del PSG de França en que es sortejaven dues entrades VIP dobles dels partits d’anada i tornada dels vuitens de final de Champions entre el Paris Saint Germain i el FC Barcelona. La idea va sorgir en donar-se la casualitat de jugar a la ciutat de l’amor per excel·lència el dia dels enamorats. La campanya anava adreçada a totes aquelles parelles amants del futbol que participin donant el seu suport a un dels dos equips. El dia del partit d’anada, la parella guanyadora del PSG farà d’amfitriona de la parella guanyadora del FCB en un tour per la ciutat de París abans de celebrar-se la competició. En el partit de tornada agendat el 8 de març a l’estadi Camp Nou, els papers s’intercanviaren i serà la parella barcelonina la que farà de mestre de cerimònies acompanyant a la parella francesa en una visita pels llocs més emblemàtics de la ciutat comtal.

El premi per parella inclou:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada.
  • Dues entrades dobles per assistir als partits de vuitens de final de Champions temporada 2016-2017 entre el FC Barcelona i el París Saint Germain.
  • Hotel a París per la parella espanyola el dia 14/2, i hotel a Barcelona per la parella francesa el dia 8/3.
  • Dietes (dinar i sopar dels dies 14/2 i 8/3).
  • Despeses de transport pels trajectes entre l’aeroport<->estadi.

 

El FC Barcelona dóna l’enhorabona a les dues parelles i espera que gaudeixin al màxim d’aquesta experiència per convertir-la en un record inoblidable. I pels que no han estat tan afortunats… continueu participant en els concursos de Barça Fans, el pròxim pot ser un de vosaltres. Sort!

Tornar a dalt