Intensa activitat a la Llotja 'President Suñol' en la prèvia del partit contra el Manchester City

Intensa activitat a la Llotja 'President Suñol' en la prèvia del partit contra el Manchester City

El president Bartomeu ha rebut a la presidenta del Parlament Carme Forcadell, al president de la Generalitat Carles Puigdemont i al vicepresident Oriol Junqueras, i a personalitats del món de l’esport

El partit de la Lliga de Campions contra el Manchester City ha despertat un a gran expectació i ha reunit nombroses personalitats institucionals en la Llotja President Suñol del Camp Nou, així com esportistes i membres de la societat civil catalana, a més dels representants del club rival d’aquest dimecres. El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha exercit d’amfitrió i ha saludat les diferents personalitats que s’han reunit a la zona noble de l’Estadi, com la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell i el president de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Carles Puigdemont, i altres membres del Govern com el vicepresident Oriol Junqueras i el conseller de Cultura, Santi Vila.

L’esport també ha estat molt present a la llotja. Els medallistes olímpics i paralímpics segueixen sent protagonistes durant les prèvies dels partits. En aquesta ocasió ha estat un reconegut barcelonista com el tenista Marc López, medalla d’or al doble dels Jocs de Rio formant parella amb Rafa Nadal, i les medallistes paralímpiques catalanes Sarai Gascón, que a Rio va conquerir tres medalles de plata en natació (100 m lliures, 200 m estils i 100 m papallona), i la també nadadora Núria Marquès, or als 400 m lliures i plata als 100 m esquena.

Henry, Roberto Martínez i Lopetegui

Altres visitants il·lustres del món de l’esport a la Llotja President Suñol han estat l’exjugador francès del Barça Thierry Henry, que actualment és ajudant del seleccionador belga, el català Robert Martínez, que també ha estat present, o l’ex jugador Steve Archibald. El president Bartomeu ha pogut departir una estona amb Martínez i Henry, acompanyat del vicepresident esportiu Jordi Mestre i del secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández. Igualment, tampoc s’ha volgut perdre aquest partit el seleccionador espanyol Julen Lopetegui, que ha pogut seguir de prop els internacionals espanyols del Barça i del City, acompanyat del seu segon, Pablo Sanz.

El Manchester City també ha tingut una important representació institucional a la llotja, encapçalada pel president Khaldoon al Mubarak, l’executiu en cap del club anglès, Ferran Soriano, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain.

Llaços roses pel Dia Internacional contra el càncer de mama

El partit ha coincidit amb el Dia Internacional contra el càncer de mama, que s’ha celebrat aquest dimecres, i tots els convidats de la llotja han estat obsequiats amb un llaç rosa que simbolitza la lluita conta aquesta malaltia. Per aquest motiu, també ha estat present la periodista Carme Barceló, coordinadora editorial del projecte del llibre solidari per la recerca del càncer de mama ‘Teràpia d’amics’, impulsat per l’Hospital Quirónsalud, que ha lliurat un exemplar al president Bartomeu.

Qui també ha passat per la llotja abans del partit és l’activista català Òscar Camps, fundador i director de l’ONG Proactiva Open Arms, premi Català de l’Any 2015 i que està sent noticia per la seva tasca en el rescat de refugiats, reflectida per Jordi Évole i el seu equip de ‘Salvados’ en el documental ‘Astral’.

Altres personalitats que s’han vist a la Llotja són l’ex pilot d’enduro Miquel García, la cantant Lorena Gómez, guanyadora de l’edició d’Operación Triunfo del 2006.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut