Guanya dues entrades per al Barça-PSG al Camp Nou

Guanya dues entrades per al Barça-PSG al Camp Nou

El Club activa aquest dijous un concurs entre l’afició blaugrana que durarà fins al 27 de febrer

Des d’aquest dijous 9 de febrer fins al dilluns 27 de febrer el FC Barcelona activa un concurs entre l’afició culer d’arreu del món en què sorteja una entrada doble per poder gaudir en directe des del Camp Nou el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Barça i el PSG del proper 8 de març. En cas que el guanyador/a i el seu acompanyant resideixin fora de Barcelona, el Club es farà càrrec de les despeses del viatge.

Els afortunats podran viure l’espectacle de la Lliga de Campions en què els quarts de final estaran en joc. El sorteig permetrà viure a dos aficionats blaugranes l’ambient únic del Camp Nou per animar a l’equip i fer un pas més cap a la sisena Lliga de Campions.

El premi inclou el següent:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada, des de l’aeroport més proper a la ciutat de residència del guanyador i el seu acompanyant fins a Barcelona.
  • Entrada doble per assistir al partit entre el FC Barcelona i el París Saint Germain.
  • Allotjament de dues nits en un hotel de Barcelona.
  • Despeses de transport pels trajectes entre l’aeroport-hotel i hotel-estadi.

El sorteig tindrà lloc el 28 de febrer davant notari i aquell mateix dia el FC Barcelona es posarà en contacte amb l’agraciat per gestionar el premi. Posteriorment el guanyador serà anunciat a través dels diferents canals de comunicació propis del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut