fcb.portal.reset.password

Foto de grup abans del partit al Camp Nou | SANTIAGO GARCÉS - FCB

Dijous passat el Camp Nou va rebre la visita de dos equips de youtubers. Els integrants de Los em ci mosos i els espanyols del Yul van poder disputar un partit gràcies a la iniciativa #PlayatCampNou, organitzada pel FC Barcelona. El matx va finalitzar amb victòria a favor dels mexicans per 1-3, després de remuntar en la segona part un gol del Yul.

Mexicans i espanyols van trepitjar la gespa del Camp Nou durant dues hores. L’enfrontament entre ells va venir precedit pels tradicionals rondos que es fan al primer equip així com també d’alguns reptes. Un d’aquests va ser un concurs de precisió per tocar el travesser. En definitiva, van gaudir d’una experiència única rodejats d’amics i al terreny de joc del Barça. A més, en acabar el partit es va celebrar un còctel amb tots els jugadors a l'Espai Gastronòmic Roma 2009, situat a la Tribuna del Camp Nou.

La iniciativa impulsada pel FC Barcelona pretenia donar l’oportunitat de jugar un partit al Camp Nou als aficionats blaugrana. Només calia registrar-se a BarçaFans i els dos equips que aconseguissin més seguidors serien els afortunats. Los em ci mosos i els Yul van ser els dos equips guanyadors d’aquesta experiència inigualable per als amants del futbol culer.


Full video YouTubers, contest winners of... por fcbarcelona
Tornar a dalt