Els entrenadors blaugrana, units per Europa

Els entrenadors blaugrana, units per Europa

Luis Enrique Martínez, Xavi Llorens i Gabri García, els entrenadors del primer equip, el Femení i el Juvenil A, s’uneixen de cara a l’apassionant repte que afronta el Club blaugrana, viu a les tres competicions europees

Els tres entrenadors blaugrana,  Luis Enrique, Xavi Llorens i Gabri Garcia, uneixen forces de cara a l’apassionant repte que afronta el Club. El FC Barcelona és l’únic equip de tota Europa amb tres equips vius a les tres màximes competicions europees: la Lliga de Campions, la Women's Champions League i la Youth League. En el següent vídeo, els tècnics blaugrana parlen i comenten l'apassionant repte que afronten els seus conjunts.

El primer equip disputarà el proper dimecres19 d’abril la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant la Juventus (20.45h) al Camp Nou després del 3-0 de l'anada. Els homes de Luis Enrique busquen repetir una altra remuntada històrica per mantenir-se vius a Europa i amb la intenció d’aconseguir de nou la Champions, la qual seria la sisena en la història del Club.

El FC Barcelona és l'únic club amb tres equips vius a Europa

Pel que fa al Femení, les blaugrana van fer història en arribar, per primer cop, a les semifinals de la Women's Champions League. Les noies de Xavi Llorens van vèncer al Rosengärd i el proper 22 d’abril, a les 18 hores al Mini, es veuran les cares amb el PSG, rival amb el qual ja es van enfrontar en la darrera edició.

Finalment, també el Juvenil A de Gabri Garcia es troba a la Final Four de la Youth League. Els blaugrana van superar al Porto als quarts i es veuran les cares amb el Salzburg el proper divendres 21 d’abril a les 13 hores a l’estadi Colovray de Nyon. En cas de superar la semifinal, els culers jugarien la final el dilluns 24 d’abril a les 17 hores contra el Reial Madrid o el Benfica.

Tres equips, tres entrenadors, tres competicions, però un mateix repte: seguir engrandint la llegenda del FC Barcelona a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut