fcb.portal.reset.password

Els nous jugadors del primer equip del FC Barcelona Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes, Denis Suárez i Sergi Samper han fet acte de presència en el Congrés Mundial de Penyes que s’ha celebrat avui al Palau de Congressos de Catalunya. Acompanyats del secretari tècnic, Robert Fernández, les noves incorporacions d’aquesta temporada han estat presentades davant el moviment penyístic barcelonista i tots ells han adreçat unes petites paraules als penyistes presents al Palau de Congressos.  

Durant la celebració del XXXVII Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona, s’ha anunciat l’entrada a l’auditori als nous jugadors barcelonistes. El president Josep Maria Bartomeu ha estat el qui ha donat la benvinguda als cinc jugadors i al secretari tècnic Robert Fernández. Rebuts amb forts aplaudiments i amb una gran expectació per part dels penyistes presents, tots els jugadors han agafat el micròfon per adreçar unes paraules als assistents.

El primer que ha agafat la paraula ha estat el jugador del planter Sergi Samper, que està vinculat al club des dels sis anys: “Aquest és un dia molt feliç, perquè veig que es compleix el somni d’arribar al primer equip. Em fa molta il·lusió poder compartir avui aquesta jornada i viure la presentació de l’equip en el Gamper”.

Seguidament ha estat el francès Lucas Digne el qui ha mostrat la seva satisfacció d’arribar al Barça: “Moltes gràcies per aquesta rebuda. Estic molt content d’estar aquí”; d’altra banda, el seu compatriota  Samuel Umtiti s’ha limitat a cridar “Visca el Barça i visca Catalunya!”.

Denis Suárez, en el seu retorn al Club, ha assenyalat que “tots estem molt contents de pertànyer al Barça, que és el millor equip del món. Serà un any de molts èxits”.

Finalment, el portugès André Gomes també s’ha manifestat “molt il·lusionat i content de vestir la samarreta d’aquest equip. Espero que sigui una temporada amb molts èxits”.

Robert Fernández, per la seva banda, ha remarcat que “tenim un equip fantàstic, molt bo, que ens està fent disfrutar durant molts anys”. El secretari tècnic del Barça ha mostrat optimisme, però també ha advertit que “l’any serà difícil, però estem preparats per afrontar-lo. Estant tots junts podrem afrontar tots els reptes i disfrutar amb l’equip”.

Per tancar la seva visita al Congrés Mundial de Penyes, els nous jugadors han saludat els presidents i els representants de les penyes presents a l’escenari de l’auditori del Palau de Congressos.

Un moviment admirat pels clubs de tot el món

Davant de més de 1.300 penyistes acreditats, el president Josep Maria Bartomeu ha repassat el bon moment que viu el Club, tant en la vessant esportiva com en l’econòmica i social, i s’ha adreçat als representants de les penyes admetent que “sou la nostra força i l’admiració dels clubs de tot el món”, i també s’ha referit a la tasca solidària que efectua la Fundació i al paper de divulgació del barcelonisme arreu del món de les FCB Escola. 

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha estat l’encarregat de mencionar la gran tasca social del col·lectiu i ha anunciat l’acord de col·laboració de diferents patrocinadors del Club en el moviment penyístic. D’altra banda, el directiu responsable de les penyes Pau Vilanova ha destacat els reptes de futur que té el moviment, i el comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, ha exposat les característiques dels projectes guanyadors de les futures instal·lacions del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();