Els Barça Legends creuen en la Lliga

Els Barça Legends creuen en la Lliga

Zambrotta, Edmílson, Luis García i Goikoetxea s’han mostrat optimistes sobre les opcions blaugrana d’aconseguir el títol de Lliga

Quatre dels integrants dels Barça Legends que disputaran aquest divendres (en directe pel web del Club i per Barça TV), a partir de les 20 hores, el seu particular Clàssic davant el Reial Madrid s’han manifestat positivament sobre les opcions del conjunt de Luis Enrique en aquest tram final de Lliga. La victòria de diumenge passat sobre el conjunt blanc alimenta les opcions de revalidar un títol que s’ha aconseguit en sis de les darreres vuit temporades.

Gianluca Zambrotta ha volgut destacar “la mentalitat” que han adquirit els blaugranes després del gran triomf al Santiago Bernabéu, ja que “l’equip té més opcions ara que ha guanyat el Clàssic”, mentre que José Edmílson ha posat èmfasi en el que creu que seran les claus per aixecar un nou títol: “Queden poques jornades i s’ha d’estar atents i concentrats per no perdre punts; la Lliga està oberta i s’ha de seguir treballant”.

Luis García espera que el conjunt blaugrana “segueixi en la mateixa línia”. “Pot passar qualsevol cosa, els jugadors arriben cansats, però amb la confiança del darrer triomf es pot fer l’últim impuls”. El badaloní ha manifestat el seu desig de “veure aquest equip al cim del campionat, esperem que el Madrid punxi”. D’altra banda, Jon Andoni Goikoetxea creu que aquest final de Lliga serà “apassionant”. “Després de perdre dues ocasions molt bones, el Barça s’ha reenganxat amb la victòria al Clàssic”, ha manifestat, abans de concloure assegurant que els blaugranes tenen “opcions i s’ha de lluitar fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut