El tercer cap de setmana de febrer en clau Barça

El tercer cap de setmana de febrer en clau Barça

La Copa del Rei de bàsquet acapara el protagonisme d’una agenda que tancarà el partit al Camp Nou entre el FC Barcelona i el Leganés

El FCB Lassa de bàsquet dóna el punt de partida, aquest divendres, a l’agenda de compromisos blaugrana del penúltim cap de setmana de febrer. Els homes de Bartzokas es veuen les cares amb l’Unicaja als quarts de final de la Copa del Rei i, en cas de vèncer, disputarien una de les semifinals d’aquest dissabte –a partir de les 21.00 hores-. La final d’aquesta edició, que es disputa a Vitòria, tindrà lloc aquest diumenge a les 18.30 hores.

Aquest dissabte, el Juvenil A rep el Girona a la Ciutat Esportiva –a les 12.00 hores-, mentre que el FCB Lassa de futbol sala viatja fins a Tudela per jugar davant el Ribera Navarra –a les 13.15 hores- en els primers partits del dia en clau culer. Ja a la tarda, el Palau Blaugrana viurà dos duels clau de les seccions del Club: el FCB Lassa d’handbol s’enfronta al Naturhouse a partir de les 17.00 hores i tancàra la jornada –a les 21.00 hores- el FCB Lassa d’hoquei patins davant el Merignac. Entremig, el Barça B es desplaça a Cornellà per disputar un dels partits de la jornada al grup 3 de la Segona Divisió B.

El cap de setmana conclourà amb els enfrontaments, aquest diumenge, del FCB Femení i del FC Barcelona. El Miniestadi serà l’escenari del partit de les noies de Xavi Llorens davant el Rayo –a partir de les 16.00 hores- i els homes de Luis Enrique es veuen les cares, a les 20.45 hores al Camp Nou, amb un nouvingut a l’Estadi: el Leganés. A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 17 de febrer

21.30 hores: FCB Lassa – Unicaja (bàsquet). Bartzokas i els seus homes es troben a Vitòria per disputar una nova edició de la Copa del Rei. L’Unicaja és el primer obstacle per als blaugranes si volen aspirar a aixecar un nou títol. En cas de vèncer els malaguenys, aquest dissabte –a les 21.00 hores- disputaran una de les dues semifinals prèvia a la final d’aquest diumenge –a les 18.30 hores-.

Dissabte, 18 de febrer

12.00 hores: Juvenil A – Girona. El Juvenil A rep el Girona just abans de l’eliminatòria dels vuitens de final de la Youth League, davant el Borussia Dortmund. Els nois de Gabri Garcia –líders amb 10 punts d’avantatge respecte a l’Espanyol- hauran de posar els cinc sentits davant un rival que ocupa la setena posició i vol seguir pujant posicions a la taula. 

13.15 hores. Ribera Navarra – FCB Lassa (futbol sala). Els blaugranes, després de vèncer el Burela al Palau (6-2), mantenen el frec a frec amb l’Inter Movistar per la primera posició del campionat. Aquest serà el tercer partit en només vuit dies que afrontarà l’equip d’Andreu Plaza.

17.00 hores: FCB Lassa – Naturhouse La Rioja (handbol). Primer i tercer classificats de la Lliga Asobal disputen un dels partits més atractius del campionat. Els homes de Xavi Pascual, líders amb 5 punts de renda sobre el segon classificat –l’Ademar-, arriben després de sumar dos triomfs consecutius a la Lliga de Campions.

19.00 hores: Cornellà – Barça B. La remuntada davant el Mallorca B va permetre el filial blaugrana mantenir el lideratge abans de la visita d’aquest dissabte a Cornellà. Ningú es refia d’un conjunt local que, tot i trobar-se a la zona mitja de la classificació, ja va sumar els tres punts a la primera volta al Miniestadi (0-1).

21.00 hores: FCB Lassa – Merignac (hoquei patins). L’últim partit de la fase de grups de la Lliga Europea té com a objectiu assegurar la primera posició, després d’obtenir la classificació en l’anterior jornada. Els homes de Ricard Muñoz ho certificaran si aconsegueixen la victòria davant el conjunt francès, cuer de grup i ja sense opcions.

Diumenge, 19 de febrer

16.00 hores: FCB Femení – Rayo. La victòria a Sant Sebastià ha rearmat un conjunt que comptarà amb el suport de l’afició del Miniestadi en la visita del Rayo. Les blaugranes, segones a quatre punts de l’Atlètic de Madrid, buscaran una victòria que els permeti seguir disputant el títol de Lliga.

20.45 hores: FC Barcelona – Leganés. El conjunt de Luis Enrique, que suma 13 dels darrers 15 punts en joc, vol seguir pressionant el líder a través de noves victòries. El Camp Nou ha gaudit de set victòries en els darrers vuit enfrontaments –només ha aconseguit empatar l’Atlètic de Madrid a la tornada de les semifinals de Copa-.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut