El segon cap de setmana de novembre, al detall

El segon cap de setmana de novembre, al detall

La visita del FCB Lassa d'handbol a París és el plat fort d’una nova jornada plena d’actes en clau blaugrana

Aquest divendres es dóna el tret de sortida a un nou cap de setmana farcit de compromisos per als diferents equips de l’Entitat, en què destaca l’absència de partit per al primer equip de futbol a causa de l’aturada del campionat.

El gruix de partits es concentren aquest dissabte a la tarda, en què tindrem l’ocasió de seguir el Barça B al Miniestadi a partir de les 18.00 hores. D’altra banda, el FCB Lassa d’handbol viatja fins a París per enfrontar-se al PSG, el FCB Lassa de bàsquet es desplaça a Múrcia per veure’s les cares amb el conjunt local i el FCB Lassa d’hoquei vol seguir amb la seva imbatibilitat en l’OK Lliga davant el PAS Alcoi.

Aquest diumenge serà el torn del Juvenil A i del FCB Femení. Mentre els homes de Gabri Garcia reben el Santo Domingo Juventud, les noies de Xavi Llorens, immerses en plena eliminatòria de Champions, visitaran un Reial Betis necessitat de punts.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Dissabte, 12 de novembre

18.00 hores: Barça B – Badalona. El filial blaugrana vol seguir amb la dinàmica de victòries que l’ha portat a ocupar la primera posició. Els homes de Gerard López han aconseguit els últims dotze punts en disputa i reben la visita d’un Badalona empatat a la zona de ‘play-off’.

18.30 hores: PSG Handball – FCB Lassa (handbol). Ambdós equips es disputen el liderat del grup A de la VELUX EHF. L’equip dirigit per Xavi Pascual és l’únic conjunt de la competició que compta els seus partits per victòries i té dos punts d’avantatge respecte a l’equip francès.

18.30 hores: Múrcia – FCB Lassa (bàsquet). La victòria davant el Reial Madrid va permetre als blaugranes fer un salt de qualitat en la classificació, encadenant el tercer triomf consecutiu a la Lliga. L’equip de Bartzokas s’ha situat a només una victòria del Tenerife, líder del campionat.

20.15 hores: PAS Alcoi – FCB Lassa (hoquei patins). Els homes de Ricard Muñoz, després d’obtenir vuit victòries en les vuit primeres jornades, volen continuar consolidant la primera posició contra un conjunt local que només ha sumat set punts en aquest inici de temporada.

Diumenge, 13 de novembre

12.00 hores: Juvenil A –Santo Domingo Juventud. Dos empats consecutius han reduït l’avantatge respecte al segon classificat –l’Espanyol- a només cinc punts, fet que dóna molta transcendència a l’enfrontament per a un conjunt que no coneix la derrota en cap dels partits disputats aquest curs.

16.00 hores: Betis – FCB Femení. Les noies de Xavi Llorens, després de vèncer per 1-0 el Twente a l’anada dels vuitens de la Champions, afronten el desplaçament a camp del Betis amb l’objectiu de conservar el liderat de la taula classificatòria. Les blaugranes avantatgen en dos punts l’Atlètic de Madrid. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut