fcb.portal.reset.password

La botiga s'ha obert aquest dimecres a les 14 hores. | FCB

El FC Barcelona ha obert aquest dimecres les portes de la seva botiga més gran al centre de Barcelona. Situada a l’artèria comercial de la ciutat catalana, el Passeig de Gràcia, aquest nou espai té com a objectiu convertir-se en un punt de referència per als aficionats blaugranes.

El nou espai del FC Barcelona, dissenyat en col·laboració amb Nike, compta amb 300 m2 de superfície de venda, distribuït en 2 pisos on els seguidors de l’equip podran trobar tot tipus de productes i serveis relacionats amb el club. A més, a l’interior de la botiga hi ha un camp de futbol de gespa artificial on s’hi realitzaran proves de producte.

A més dels equipaments i els productes exclusius del FC Barcelona, els aficionats hi trobaran una àmplia varietat de productes Nike ja que un dels objectius és oferir-los tot allò que necessitin, independentment de l’edat i el nivell, per ajudar-los a desenvolupar el seu potencial i les seves capacitats futbolístiques.

Un equip integrat per 28 entusiastes de l’esport, i especialment del Barça, entre professionals del futbol amb una àmplia experiència, s’encarregarà d’atendre i ajudar els visitants.

Tornar a dalt