El FC Barcelona mostra la seva vocació poliesportiva a la presentació de les seccions amateurs

El FC Barcelona mostra la seva vocació poliesportiva a la presentació de les seccions amateurs

Més de 1.200 esportistes de les nou seccions del Club s’han presentat en un acte al qual han assistit el president Josep M. Bartomeu, el vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs

El Palau Blaugrana ha reunit aquest dilluns a la tarda els integrants de les nou seccions amateurs del FC Barcelona, en l’acte de presentació dels seus equips d’aquesta temporada que ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, a més del vicepresident primer Jordi Cardoner, del directiu responsable d’aquestes seccions, Oriol Tomàs, i del membre de la comissió social, Jaume Carreter.

Més de 1.200 esportistes, tècnics, delegats i membres de les diferents comissions esportives, acompanyats pels seus familiars i amics, han omplert les grades del Palau Blaugrana en una presentació que s’ha convertit en una autèntica festa en què els equips amateurs han estat els grans protagonistes. Les nou seccions amateurs que acull el FC Barcelona són l’atletisme, l’hoquei herba, el rugbi, el voleibol masculí, el patinatge, l’hoquei gel, el voleibol femení, el bàsquet en cadira de rodes i el bàsquet femení.

Reconeixement als atletes olímpics

L’acte també ha servit per fer un reconeixement als esportistes olímpics d’aquestes seccions del FC Barcelona en els últims Jocs Olímpics, que han estat representats pels atletes Raquel González, Ilias Fifa i Yulimar Rojas, esportista veneçolana que va ser medalla de plata en triple salt i que acaba d’incorporar-se al Club, l’atleta paralímpic Xavi Porras, els jugadors de rugbi Pol Pla i Joan Losada i el jugador d’hoquei herba, Miki Delàs.   

Una gran foto de tots els esportistes situats a la graderia del Palau, al costat del president Josep Maria Bartomeu, del vicepresident Jordi Cardoner i del directiu Oriol Tomàs ha servit per obrir aquest acte de presentació que ha seguit amb els parlaments dels directius blaugrana.

Tot seguit, els integrants de cada secció han anat desfilant sobre la pista del Palau Blaugrana i una representació de cadascuna d’aquestes formada pel delegat, el capità i el jugador més petit han fet donació al president Bartomeu d’una samarreta de la corresponent secció. Posteriorment, tots els membres de cada secció s’han anat fent la foto oficial acompanyats dels directius del Club.

Vocació poliesportiva del Club

Si el Barça és ‘més que un club’ és, entre altres moltes coses, per la vocació poliesportiva que ha mostrat des dels seus primers anys  i que ha esdevingut un segell particular que el distingeix de la resta d’entitats. En l’actualitat, a banda del futbol i les quatre seccions professionals de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala, el Club també integra les nou seccions amateurs presents a l’acte d’avui. Però al llarg de la seva història, el Club també ha tingut seccions de gimnàstica, lluita, judo, natació, patinatge artístic sobre ciment, futbol americà, ciclisme, beisbol i hoquei femení.

Les seccions amateurs són una de les característiques que fan del Barça un club diferent i tots els seus esportistes sempre han contribuït amb el seu esforç a engrandir la història del FC Barcelona.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona:

“Des de la Junta Directiva del Barça donem un impuls als vostres esports. Les seccions amateurs també són una manera de fer Barça i estem molt orgullosos de vosaltres. Us donem les gràcies per la feina que feu”.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:

“Estem tan emocionats com vosaltres. Aquesta imatge del Palau és impactant i la nostra voluntat és fer aquesta trobada un cop l’any”

Declaracions d’Oriol Tomàs, directiu responsable de les seccions amateurs del FC Barcelona:

“Estem aquí per inaugurar la temporada 2016/17. És impressionant la posada en escena que tenim, proporcional a la importància que aquesta Junta dóna a les seccions amateurs. Les fites aconseguides l’any passat són extraordinàries. Us hem vist competir i és impressionant el nivell de compromís que tenir amb el Barça”.

“Esperem repetir els èxits, però sense perdre l’essència. La nostra força i vocació és formar el millor talent esportiu. I no hi ha un club millor per desenvolupar-se que el Barça”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut