fcb.portal.reset.password

 

A partir d'aquest divendres 20 de gener, a les 13 h, i fins diumenge a la mitjanit, els usuaris d’Snapchat a Europa podran donar suport al seu equip publicant els seus millors vídeos. A la Lliga espanyola, el FC Barcelona és un dels clubs que posa a la disposició dels seus fans aquesta nova funcionalitat, juntament amb l'Atlètic de Madrid. Diàriament, més de 10 bilions de vídeo es veuen a la xarxa social, que compta amb més de 150 milions d'usuaris a tot el món.

Les lens d’Snapchat són efectes visuals que permeten disfressar-se a temps real, sigui en àngel, pirata, o ara en fan incondicional del FC Barcelona. Les lens incorporen també una nova tecnologia que permet l'animació per interactuar dinàmicament, en aquest cas participant en la possibilitat de fer tocs amb el cap amb una pilota del Club per després compartir-lo amb els seus amics a la xarxa social. Per activar cal obrir l'aplicació amb la càmera en mode 'selfie', seleccionar la imatge de la cara de l'usuari a la pantalla per obrir un menú d'efectes visuals; entre ells es trobarà el model del FC Barcelona.

A partir del dia 23 de gener, aquest efecte visual es podrà utilitzar en les instal·lacions del FC Barcelona, ​​tant al Camp Nou com a la Ciutat Esportiva, sempre que l'usuari tingui activada la geolocalització. El FC Barcelona, ​​que va obrir el seu compte oficial a snapchat al novembre de 2015, és una de les entitats esportives amb més seguidors en aquesta xarxa social.

Descarrega l'app d'Snapchat

Per descobrir aquests efectes, aquí es pot descarregar l'aplicació d’Snapchat en aquest link i buscar el compte del FC Barcelona, ​​FCBSnap. També es pot afegir al Barça a Snapchat escanejant aquesta imatge.

Tornar a dalt