fcb.portal.reset.password

El cap de Serveis Jurídics, Romàn Gómez Ponti i el portaveu del Club, Josep Vives en roda de premsa | PACO LARGO - FCB

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, i el director dels Serveis Jurídics, Román Gómez Ponti, han comparegut aquest divendres en una roda de premsa informativa per valorar els casos jurídics d’actualitat. En primer lloc, Vives i Gómez Ponti han explicat que el jutge de l’Audiència Nacional ha arxivat el cas Neymar DIS, un capítol que “ha generat molts mals de cap”, i han destacat el fet que “s’ha acabat tot”. “Aquesta decisió, juntament amb l’acord de conformitat que la Junta Directiva va aprovar, tanca definitivament el cas Neymar”, ha afegit Josep Vives.

Amb aquesta resolució, el Club es congratula per haver tancat una carpeta important, i fer-ho com s’ha acabat tancant. “Sabíem que després de l’acord de conformitat podia tenir incidència en el cas Neymar 2 com així ha estat”. Josep Vives ha sentenciat que el Club es congratula perquè “volem desjudicialitzar el Club”: “Es tracta que els socis i aficionats puguin centrar-se en l’esport”.

Recolzament absolut a Leo Messi

Per altra banda, tant Josep Vives com Román Gómez Ponti han reiterat de nou el recolzament rotund i absolut del Club a Leo Messi i a la seva família, després de la sentència coneguda aquesta setmana. “Entenem que Leo Messi no és culpable en cap casque no té cap responsabilitat penal. Anirem al seu costat fins a on calgui”. En aquest sentit, Vives ha afegit que “Messi ha anunciat que recorrerà i el Club li farà costat de manera absolutament incondicional”, mentre que ha denunciat un “acarnissament cap a la seva persona”.

En un altre ordre, Vives i Gómez Ponti han analitzat el tancament del cas Método3:“Els senyors Oliver i Martorell van reconèixer la seva responsabilitat i van retornar fins a l’últim euro dels fons del Club. És una altra notícia positiva perquè ens torna allò que era nostre i ens evita un procediment judicial", ha explicat Vives.

També s’ha tractat el cas de Can Rigalt, que ja es va explicar aquesta setmana. Sobre aquesta qüestió, Josep Vives ha subratllat que “el Club ha fet tots els possibles per fer complir la urbanització, però no té la capacitat de fer-ho”. Com a últim tema cabdal, Gómez Ponti ha valorat positivament el rebuig de compareixença com a acusació particular de l’expresident Joan Laporta per recórrer l’acord de conformitat amb la fiscalia i l’advocacia de l’estat pel cas Neymar 1.

A continuació us oferim la roda de premsa íntegra del portaveu del Club, Josep Vives, i del director dels Serveis Jurídics, Román Gómez Ponti. 


Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();