El Camp Nou ha acollit la primera final regional de la PES League

El Camp Nou ha acollit la primera final regional de la PES League

Setze dels millors jugadors europeus han competit per classificar-se per a la gran final de la Lliga PES ‘Road to Cardiff’, de Konami

El Camp Nou ha acollit aquest dissabte la primera Final Regional Europea de la PES League ‘Road to Cardiff’, un torneig organitzat per Konami amb el videojoc de futbol Pro Evolution Soccer (PES 2017).

Els primers setze finalistes europeus s’han enfrontat entre ells per intentar assolir una de les quatre places que donen dret a jugar a la gran final. José Carlos Sánchez ha estat guanyador d’aquesta final regional i tindrà el privilegi de desplaçar-se a Cardiff, ciutat que acollirà el desenllaç del torneig. El subcampió, Eldridge O'Niel, ja va ser finalista mundial de PES 2015 i tercer al PES URO 2016. La competició ha començat a l’estadi blaugrana a les 10 del matí i ha finalitzat a les 17 hores, a més l'esdeveniment ha estat retransmès en directe per diferents plataformes digitals i els aficionats d’arreu del món han pogut seguir el seu desenvolupament.

L’acord del FC Barcelona amb Konami ha fet possible que el Camp Nou fos l’escenari de la primera temporada de la fase europea. A l’estiu passat, la companyia d’entreteniment digital, creadora de la franquícia Pro Evolution Soccer, es va convertir en Premium Partner del Club per a tres anys.

D’aquesta manera, i des de llavors, el Barça està representat fidelment a la sèrie d’aquests jocs amb el sistema Team ID i Player ID, que garanteix que la plantilla del Barça al PES 2017 reflecteixi perfectament l’estil de joc tant general com individual del primer equip. Des del joc ofensiu que caracteritza l’equip fins a l’himne del Club hi van ser implementats. Konami, a més, també disposa dels drets exclusius per recrear el Camp Nou als títols del PES 2017.

Després de l’estadi blaugrana, Anfield, l’estadi del Liverpool, serà el següent, ja que acollirà la segona final de la temporada, d’on sortiran quatre equips més. A banda dels vuit europeus, completaran la final mundial a Cardiff els quatre millors d’Amèrica, els dos millors d’Àsia i els dos de la fase de la resta del món.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut