El Camp Nou, a punt per acollir la primera Final Regional Europea de la PES League

El Camp Nou, a punt per acollir la primera Final Regional Europea de la PES League

Aquest dissabte 11 de febrer, 16 jugadors europeus competiran entre ells per aconseguir l’accés a la gran final de la Lliga PES ‘Road to Cardiff’, de Konami

El Camp Nou ja es prepara per ser la seu de la primera Final Regional Europea de la PES League ‘Road to Cardiff’, un torneig organitzat per Konami amb el videojoc de futbol Pro Evolution Soccer (PES 2017).  

Aquest dissabte 11 de febrer, els 16 primers finalistes europeus s’enfrontaran entre ells a l’estadi blaugrana per intentar assolir una de les quatre places que donen dret a jugar la gran final, que en aquesta edició es disputarà a Cardiff. 16 jugadors que aterraran a la Ciutat Comtal després d’haver-se classificat a través de diverses finals nacionals d’arreu d’Europa, que es van dur a terme entre el 18 i el 23 de gener.

Últim pas abans de la gran final

Aquesta final europea del Camp Nou, que repartirà premis en metàl·lic entre els vuit primers, començarà a les 11 del matí i finalitzarà a les 17 hores de la tarda. Durant aquest temps, els 16 jugadors s’enfrontaran entre si per eliminatòries i els quatre millors accediran a la final de la Lliga PES ‘Road to Cardiff’, coincidint amb la final de la Lliga de Campions. El premi final és de 200.000 dòlars.

Per conèixer la identitat d’aquests quatre classificats, la competició es durà a terme de la manera següent: primer, hi haurà una fase prèvia, amb 4 grups de 4 equips. Els dos primers de cada grup accediran als quarts de final, mentre que posteriorment es jugarà la semifinal, el partit pel tercer i quart lloc i la final.

La del Camp Nou és la final de la primera temporada de la fase europea. Posteriorment, Anfield, l’estadi del Liverpool, acollirà la final de la segona temporada, d’on sortiran quatre equips més. A banda dels vuit equips europeus, completaran la final de Cardiff els 4 millors d’Amèrica, els 2 d’Àsia i els 2 de la fase de la resta del món.

L’elecció del Camp Nou

L’acord del FC Barcelona amb Konami ha fet possible, doncs, que aquesta primera classificació per a la final es faci en un escenari perfecte, una oportunitat única per jugar al PES en un lloc tan emblemàtic.

A l’estiu passat, la companyia d'entreteniment digital, creadora de la franquícia Pro Evolution Soccer, es va convertir en Premium Partner del Club per a tres anys. D’aquesta manera, i des de llavors, el Barça està representat fidelment a la sèrie d’aquests jocs amb el sistema Team ID i Player ID, que garanteix que la plantilla del Barça al PES 2017 reflecteixi perfectament l’estil de joc tant general com individual del primer equip. Tant el joc ofensiu que caracteritza l’equip com l’himne del Club hi van ser implementats. Konami, a més, també disposa dels drets exclusius per recrear el Camp Nou en els títols del PES 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut