El Barça convida els socis i aficionats a participar en els actes de commemoració del 25è aniversari de Wembley

El Barça convida els socis i aficionats a participar en els actes de commemoració del 25è aniversari de Wembley

El Club fa una crida a aquells que van viure en directe la final del 20 de maig del 1992 perquè facin arribar les seves fotos i vídeos per a una exposició a l’Espai Wembley 25 que s’habilitarà al Museu

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa, guanyada el 20 de maig del 1992 a l’antic estadi de Wembley, el Club fa una crida a tots els socis i aficionats culers perquè facin arribar el seu material fotogràfic i audiovisual d’aquell dia per tal d’incloure’l en una exposició, l’Espai Wembley 25, que s’habilitarà al Museu del FC Barcelona.

Aquest espai, que s’inaugurarà en les properes setmanes i que estarà situat a la primera planta del Museu, pretén implicar totes aquelles persones que van viure en directe la final perquè puguin compartir tots els seus records. Per poder formar part d’aquesta exposició, cal que els socis i aficionats que van estar a Wembley el 20 de maig del 1992 facin arribar les seves fotos o vídeos d’aquell dia. A més, tot el material que es reculli també podrà ser utilitzat en les produccions audiovisuals i reportatges als mitjans del Club (REVISTA BARÇA, web, xarxes socials i Barça TV) i formaran part de les activitats i iniciatives que es preparen per celebrar aquesta efemèride.

D’aquesta manera, el Club podrà rememorar aquella nit del 20 de maig del 1992 també des de la seva vessant més social. Entre tots els que aportin material fotogràfic i audiovisual se sortejarà una samarreta signada pel Dream Team.

Els socis i aficionats que vulguin participar-hi poden fer arribar el seu material fotogràfic audiovisual mitjançant dues vies: online, a través del formulari habilitat al web del Club, o presencialment, a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Allà es farà la recollida i la posterior digitalització del material abans de retornar-lo als propietaris al cap d’uns dies.

Amb motiu d’aquesta efemèride, també s’ha activat un microsite al web del Club per poder conèixer totes les activitats que es duran a terme per commemorar aquests 25 anys de la primera Copa d’Europa. De caràcter dinàmic, s’aniran incorporant les notícies que tinguin a veure amb aquesta celebració, de la mateixa manera que es podran reviure els millors moments de la final i recordar tots els integrants d’aquella plantilla històrica.

Altres accions commemoratives

Cal recordar que el Club està duent a terme altres accions per commemorar aquella fita de fa 25 anys. Algunes de les iniciatives ja dutes a terme són el disseny de la samarreta d’aquesta temporada, que està inspirada en la que va lluir l’equip blaugrana la campanya 1991/92; la del carnet de soci d’enguany, i l’elecció de la Sampdoria com a rival convidat en el Trofeu Joan Gamper de l’estiu passat.

Entre els actes que se celebraran en els pròxims mesos destaca un partit entre el Dream Team i un equip de jugadors llegendaris, a principis del mes de juny, un cicle de ponències, un documental i una programació especial a Barça TV, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta celebració és implicar totes les persones que van participar en aquella gran fita, tant des d’un punt de vista esportiu com social i institucional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut