fcb.portal.reset.password

Un gran espectacle al Camp Nou tancarà el proper dissabte 10 de juny els actes commemoratius del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa aconseguida a l’estadi de Wembley l’any 1992.

Aquest acte començarà a les 22 h i serà tot un homenatge als jugadors que, sota la direcció de Johan Cruyff,  van poder alçar la primera Copa d’Europa del Club, en una època on també va coincidir que es van  guanyar quatre lligues consecutives.

Ronald Koeman, Hristo Stòitxkov, José Mari Bakero, els protagonistes del gol del minut 111 que va decidir la final, així com altres membres de la plantilla de la final del 1992 estaran presents a aquesta festa i participaran en un partit davant un combinat de jugadors internacionals.

Al llarg de la jornada, s’instal·larà una Fan Zone al mateix Camp Nou, amb diferents activitats relacionades amb el 25è aniversari de Wembley 92.

Abans del partit, el Camp Nou acollirà una emotiva benvinguda als herois d’aquella final i com a cloenda de la gran festa tindrà lloc un espectacle audiovisual que rememorarà el moment en el que es va guanyar la primera Copa d'Europa i que posarà fi a la commemoració de Wembley25.

Aconseguir invitacions

A partir d’aquest divendres 2 de juny a les 10 h i fins al diumenge dia 4 a les 10 h, els socis poden aconseguir la seva localitat de manera gratuïta a les taquilles del Camp Nou situades al Bulevard i a l’accés 15, o a través de l’espai dels socis al web del Club (enllaç a sota) amb un càrrec de gestió d’1,5 € per entrada. Cada soci podrà obtenir un màxim de sis invitacions en una mateixa operació i en el cas online, si les entrades són per no socis, el càrrec és de 3€.

A partir del diumenge dia 4 de juny a les 10 h, a més dels socis, tots els aficionats que ho desitgin podran també adquirir les seves invitacions a les mateixes taquilles del Camp Nou o a través del web, amb un càrrec de gestió en aquest cas per als no socis de 3 € per entrada.  

ACCÉS A LES INVITACIONS
Tornar a dalt