fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, Josep Monràs i Jordi Cardoner han signat l’acord a l’ajuntament de Mollet | GERMÁN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident primer Jordi Cardoner han signat avui un conveni de col·laboració institucional amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès per treballar conjuntament en l’àmbit de l’esport i els seus valors.

L’acte de signatura ha tingut lloc a l’ajuntament de Mollet, i ha estat el seu alcalde, Josep Monràs, qui ha signat com a màxim representant del municipi. Aquest conveni cal emmarcar-lo en el nomenament de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport 2017.

Entre altres aspectes, l’acord comporta la participació activa del FC Barcelona en diferents activitats que, amb motiu d’aquest reconeixement, s’efectuaran a la ciutat de Mollet durant tot aquest any.

Les dues institucions potenciaran l’intercanvi de coneixements, i professionals del Club participaran en els diferents cicles de conferències o ponències que organitzi l’Ajuntament de Mollet a l’entorn de l’esport al llarg del 2017.

Pel que fa a la pràctica esportiva, ambdues parts estudiaran l’oportunitat i la disponibilitat de dur a terme diferents col·laboracions a través dels equips o seccions amateurs del FC Barcelona, perquè els seus jugadors i tècnics puguin estar presents en algunes de les activitats previstes en el marc d’aquest projecte de reconeixement de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport 2017.

Al marge d’aquestes col·laboracions en l’àmbit estrictament esportiu, el conveni s’amplia a altres aspectes, ja que per mitjà de la Fundació del FC Barcelona l’acord també comporta la promoció i la cooperació en projectes d’àmbit social i integrador, educatiu o cultural.

Aquesta relació entre el municipi de Mollet i la Fundació FCB vol contribuir a aconseguir una comunitat més cívica i tolerant, a través de l’educació en valors tals com la integració, la solidaritat, la tolerància, l’ètica, el civisme, la democràcia, l’esportivitat i el joc net.

Josep Mª Bartomeu, president del FC Barcelona:

“Aquesta col·laboració ens permet posar el nostre gra de sorra a aquest gran projecte que Mollet sens dubte mereix per la seva trajectòria, i també permetrà als molletans, especialment als joves, conèixer un altra cara del Barça com és la que dediquem a tasques socials i a la formació”. 

Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès:

“Estem orgullosos i agraïts que el FC Barcelona se sumi a aquest reconeixement internacional que ha rebut la nostra ciutat. Aquest conveni parla de promoure valors, de formació, d’integració social o de no discriminar cap col·lectiu, i més enllà del món de la competició, és evident que estem parlant de valors incalculables”.    

Tornar a dalt