El Clàssic, també a Nova York

El Clàssic, també a Nova York

La Liga ha organitzat una festa per viure en directe des de Nova York el Clàssic entre els madridistes i el FC Barcelona

La Liga i BeIn Sports, amb el suport del FC Barcelona, han organitzat una festa al terrat del 230 de la Cinquena Avinguda de Nova York on s’espera que 3.000 aficionats gaudeixin del Clàssic. L’espai comptarà amb una pantalla gegant per poder seguir el partit, una zona interactiva de futbol on, mitjançant la realitat virtual, es podrà viure l’experiència d’estar al Camp Nou, música en directe i presència d’esportistes, actors i diferents institucions catalanes als Estats Units.

El FC Barcelona tindrà la seva àrea pròpia a l’espai, i té previst regalar roses i llibres en una acció conjunta amb la Generalitat de Catalunya per tal de donar a conèixer la Diada de Sant Jordi entre els aficionats nord-americans. Els aficionats que s’apropin a la Cinquena Avinguda podran fer-se fotografies amb els trofeus de la Champions, la Lliga i la Copa del Rei i amb un mural dels jugadors blaugrana.

El Club hi estarà representat per l’exjugador Gianluca Zambrotta, que va jugar dues temporades amb la samarreta barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut