fcb.portal.reset.password

El vicepresident primer del FC Barcelona fa un balanç molt positiu des del punt de vista social d’aquests dos dies d’agenda institucional a Nova York, en els quals, a més de la inauguració de la nova oficina del Club als Estats Units, han tingut lloc actes de la Fundació i del moviment penyístic que demostren la bona salut del Club en aquest terreny i albiren un futur prometedor.

D’una banda, l’aliança amb l’Unicef va viure aquest dimecres una jornada per recordar que va coincidir amb el dia del desè aniversari de l’acord i que va servir per reivindicar l’esport inclusiu com a eina clau per a l’enriquiment humà de les persones. Per Cardoner es tracta d’una entesa “que va tenir un inici afortunat i que ha tingut una continuació exitosa”. Un acord que va revolucionar el món del màrqueting social i que “esperem que sigui per sempre”.

En relació amb l’arribada del projecte FutbolNet a les escoles públiques de Nova York de la mà de la Fundació i el Departament d’Educació de la ciutat, Cardoner considera que aquest és només “el punt de partida que ha de comportar una ampliació dels projectes en aquest país”. La resolució pacífica de conflictes i la reducció de la violència són “prioritats bàsiques” en aquest territori, dos reptes que FutbolNet ja està aconseguint amb èxit, per exemple, a les faveles de Rio de Janeiro, on s’aplica des del 2011.

Cardoner també ha volgut destacar la voluntat del Club d’apropar-se als aficionats gràcies a l’obertura de la nova oficina, una tasca que tindrà lloc en “un país en què cada vegada hi ha més seguidors del futbol”. Un exemple d’aquesta passió pel soccer la podem trobar a la Penya FC Barcelona New York City, amb la qual la comitiva blaugrana es va trobar aquest dimecres i que destaca pel seu activisme culer i la seva sensibilitat social.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();