Belletti: “El Chapecoense és un exemple de gestió esportiva”

Belletti: “El Chapecoense és un exemple de gestió esportiva”

L’exjugador blaugrana i ambaixador del Club ha explicat al programa ‘Hora B’ de Barça TV com es van viure els actes d’homenatge celebrats en record de les víctimes de la tragèdia aèria de Colòmbia

L’exjugador del FC Barcelona i ambaixador del Club Juliano Belletti ha explicat al programa ‘Hora B’ de Barça TV com es van viure els actes d’homenatge a les víctimes de l’accident de l’avió en què viatjava l’equip de futbol brasiler del Chapecoense que es va produir a Colòmbia. Belletti va ser el representant del FC Barcelona i va dirigir-se a Chapecó per estar en contacte amb els directius i responsables del club brasiler.

“He estat allà per donar tots els ànims. Són moments molt complicats per a l’esport i el futbol brasiler”. “El Chapecoense és un equip molt petit, del sud del país, i va fer una cosa increïble com va ser classificar-se per a una final molt important. Això demostra que el Chapecoense és un exemple de gestió esportiva. Tots estàvem enamorats d’aquest equip, estava aconseguint una cosa increïble”, ha reconegut un emocionat Belletti.

L’ambaixador blaugrana ha expressat que tothom va estar encantat que estigués allà com a representant del Barça: “Hem demostrat tenir respecte pels jugadors, les famílies i el club”. Com a mostra de solidaritat, Belletti els va entregar una samarreta blaugrana amb les paraules “Força Chape” i el número 73 –l’any que es va fundar el Chapecoense–.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut