Barça TV promociona la nova temporada amb un plató a l'esplanada del Camp Nou

Barça TV promociona la nova temporada amb un plató a l'esplanada del Camp Nou

El programa 'El Marcador', presentat per Mario Robert i Laura Aparicio, ha viscut de cara al públic la prèvia i el postpartit del primer equip contra el Deportivo

Barça TV estrena aquest dilluns la nova temporada i, entre altres accions promocionals, ha instal·lat un gran plató de televisió a l’esplanada del Camp Nou des d’on ha emès El Marcador, el programa que durant el cap de setmana informa de l’actualitat culer i que inclou la prèvia i el postpartit del primer equip. Així, des de les 3 de la tarda i fins a les 16.15 hores, quan ha començat el partit contra el Deportivo, i des de les 18 hores fins a les 19.30 hores, els presentadors habituals, Mario Robert i Laura Aparicio, han realitzat el programa de cara al públic davant de la Tribuna de l’Estadi.

Aquesta acció és un reflex del nou esperit del canal blaugrana, que aquesta temporada vol potenciar l’emissió i les connexions des de diferents punts de les instal·lacions del Club amb la idea que aquestes es converteixin en un immens plató. Aquest dilluns Barça TV estrena la nova temporada amb nous continguts, nova imatge gràfica i un nou lema, La passió que ens connecta. A la tarda engega el nou curs de l’Hora B, el programa diari, de dilluns a divendres, que de 19.30 a 21 hores repassarà tota l’actualitat blaugrana amb els seus protagonistes i que enguany incorpora com a novetat una tertúlia 100% culer. Aquest dilluns, l’Hora B comptarà amb una entrevista exclusiva amb Javier Mascherano el dia que l’argentí renovarà el seu contracte amb el Club fins a l’any 2019.

Insígnia d’or a l’expresident Reyna

Abans del partit, a la Llotja President Suñol, el president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner han fet entrega de la insígnia d’or a l’expresident Enric Reyna i a la seva esposa, Cecilia Benabarre, amb motiu dels seus 50 anys de socis. Reyna és soci del Barça des del 1965 i va ser president des del febrer del 2003 fins a principis de maig del mateix any.

El president Bartomeu també ha saludat dos esportistes catalans que han tingut un protagonisme olímpic aquest estiu. Un d’ells és el carismàtic ciclista Joaquim Purito Rodríguez, que va ser cinquè a la cursa ciclista en ruta a Rio 2016 i que el juliol passat va anunciar la seva retirada del ciclisme professional. L’altre és el paralímpic barceloní Jaume Llambí, membre de l’equip espanyol de bàsquet en cadira de rodes que va conquerir la medalla de plata als Jocs Paralímpics de Rio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut