Així jugaven els Barça Legends

Així jugaven els Barça Legends

Alguns dels millors moments amb la samarreta del Barça dels protagonistes del partit d’aquest proper 30 de juny al Camp Nou

Recordes com jugaven els Barça Legends? Recordes l’històric gol de Belletti a París? La xilena de Rivaldo? La màgia de Ronaldinho? Tots els gols de Kluivert? Aquests i altres protagonistes els podràs tornar a veure vestint tots junts la samarreta del Barça.

El proper divendres, dia 30 de juny, a les 19.00 hores es juga al Camp Nou el Barça Legends contra el Manchester United Legends. Un partit solidari que destinarà tots els seus beneficis al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona), de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 10 € i els 21 €, i els beneficis seran donats en la seva totalitat per a la construcció del nou centre i la investigació contra el càncer infantil.

Les entrades per al partit ja estan a la venda, i poden obtenir-se a la pàgina web oficial del FC Barcelona. A més, també es poden aconseguir a les taquilles del Camp Nou, al portal Ticketmaster i al lloc web entradas.com. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut