L’agenda culer del darrer cap de setmana de febrer

L’agenda culer del darrer cap de setmana de febrer

Atlètic de Madrid i Barça es veuen les cares aquest diumenge en un cap de setmana en què el FCB Lassa de Ricard Muñoz disputa la Copa del Rei d’hoquei patins

El febrer s’acaba, però l’emoció blaugrana continua en cadascuna de les seccions de l’entitat culer, en què, a excepció del Juvenil A, tots tenen compromisos. Aquest divendres el FCB Lassa d’hoquei patins inicia el seu camí en l’intent d’aconseguir una nova Copa del Rei. En cas de classificació, els blaugranes jugarien una de les semifinals –aquest dissabte a partir de les 17.00 hores– d’un trofeu que viurà la final aquest diumenge a les 12.30 hores. També aquest divendres, el FCB Lassa de futbol sala tindrà una nova oportunitat de sumar tres punts clau en la lluita pel títol –a partir de les 21.15 hores.

Aquest dissabte es donarà continuïtat a l’activitat amb la presència del FCB Femení a Saragossa –a les 16.00 hores– i del partit al Miniestadi del Barça B davant el Gavà –a les 19.00 hores. Diumenge es tancaran els actes en clau culer amb tres partits més: el FCB Lassa de bàsquet i el FC Barcelona viatgen fins a Madrid per veure’s les cares amb l’Estudiantes –a les 12.30 hores– i l’Atlètic de Madrid –a les 16.15 hores–, respectivament, i el FCB Lassa d’handbol rep el Flensburg al Palau Blaugrana –a partir de les 19.30 hores.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 24 de febrer

20.00 hores: FCB Lassa – Voltregà (hoquei patins). Aquest cap de setmana, Alcobendas viurà una nova edició de la Copa del Rei. Els blaugranes es veuen les cares als quarts de final amb el Voltregà. Els homes de Ricard Muñoz arriben en un gran moment de forma, com ho demostren els seus resultats: líders a l’OK Lliga i classificats per als quarts de final de la Lliga Europea.

21.15 hores: FCB Lassa – Saragossa (futbol sala). El Palau Blaugrana serà l’escenari d’un nou capítol en el frec a frec que mantenen per la primera posició l’Inter Movistar i el FCB Lassa –només els separa un punt. Després de dues victòries consecutives, els culers reben un Saragossa instal·lat a la zona mitjana de la classificació. 

Dissabte, 25 de febrer

16.00 hores: Saragossa – FCB Femení. El conjunt de Xavi Llorens, després de sumar un ple de victòries en les dues darreres jornades, visita el Saragossa amb l’objectiu de continuar pressionant l’Atlètic de Madrid a la Lliga. Els quatre punts que els separen obliguen les blaugranes a seguir sumant de tres en tres.

19.00 hores: Barça B – Gavà. El líder del grup tercer de la Segona Divisió B rep un Gavà que de ben segur complicarà molt les coses a causa de la seva situació a la classificació. Gerard López i els seus homes volen continuar amb la bona dinàmica de resultats al Miniestadi, on no coneixen la derrota des del mes de novembre.

Diumenge, 26 de febrer

12.30 hores: Estudiantes – FCB Lassa (bàsquet). La victòria a Milà de dijous a l’Eurolliga ha de servir d'estímul per a un conjunt que es troba a només un punt de la primera plaça, que comparteixen el Reial Madrid i el Tenerife. En el darrer partit disputat a domicili –a la Lliga– els blaugranes ja van superar el Baskonia.

16.15 hores: Atlètic de Madrid – FC Barcelona. La distància respecte a la primera posició s’ha escurçat a causa de la passada victòria davant el Leganés i manté el somni blaugrana de lluitar per la tercera Lliga consecutiva, més viu que mai. Els homes de Luis Enrique visiten un camp de bons records els últims anys, on sumen cinc victòries i un empat en les darreres sis visites.

19.30 hores: FCB Lassa – Flensburg (handbol). Les victòries a la pista del Veszprém i del Kadetten han consolidat un FCB Lassa que viu en la primera posició del seu grup. Els culers, amb dos punts de marge sobre el PSG Handball, depenen d'ells mateixos en les jornades que resten per mantenir el lideratge de la VELUX EHF Champions

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut