El segon cap de setmana de març, al detall

El segon cap de setmana de març, al detall

El Reial Madrid – FCB Lassa de bàsquet tanca una agenda en què la major part de l’atenció l’acaparen els compromisos europeus del FCB Lassa d’handbol i del FCB Lassa d’hoquei

Aquest dissabte es donarà el tret de sortida a un cap de setmana ple d’actes en clau blaugrana amb el derbi –al Miniestadi a partir de les 16.00 hores– entre el FCB Femení i l’Espanyol. A les 20.00 hores, el FCB Lassa d’handbol voldrà fer valer la màgia del Palau per acabar líder del seu grup a Europa, mentre que el FCB Lassa d’hoquei patins –una hora més tard– disputarà els quarts de final de la Lliga Europea a la pista del Forte dei Marmi.

D’altra banda, els partits d’aquest diumenge s’inicien a Sabadell amb la presència del filial blaugrana a partir de les 12.00 hores. Ja a la tarda el FC Barcelona visitarà Riazor –a les 16.15 hores–, el Juvenil A rebrà el Saragossa a la Ciutat Esportiva –a partir de les 17.00 hores– i tancarà la jornada l’enfrontament entre el Reial Madrid i el FCB Lassa de bàsquet a les 18.30 hores.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Dissabte, 11 de març

16.00 hores: FCB Femení – Espanyol. Cinc anys després el Miniestadi tornarà a acollir el derbi femení entre el Barça i l'Espanyol (l'entrada és gratuïta per a tothom). Les blaugranes, a quatre punts de l’Atlètic de Madrid, acumulen tres victòries consecutives a la Lliga i encara no coneixen la derrota en els seus partits com a locals.

20.00 hores: FCB Lassa – Wisla Plock (Handbol). Els homes de Xavi Pascual depenen d’ells mateixos per assegurar el liderat, després del meritori empat a la pista del Kiel i d’una trajectòria impecable a la VELUX EHF Champions. Els blaugranes han sumat 11 victòries, un empat i només una derrota en els 13 partits jugats. No et perdis aquest partit i compra aquí les teves entrades!

21.00 hores: Forte dei Marmi – FCB Lassa (hoquei patins). El conjunt blaugrana disputa els quarts de final de la Lliga Europea després d’acabar com a primer de grup a la fase inicial. Ricard Muñoz i els seus homes buscaran un resultat positiu que els faci afrontar amb prou garanties la tornada al Palau Blaugrana.

Diumenge, 12 de març

12.00 hores: Sabadell – Barça B. El filial blaugrana conserva la primera posició de la categoria després de sumar 10 dels 12 últims punts. Amb 56 punts i un d’avantatge respecte a l’Alcoià, l’equip de Gerard López visita la Nova Creu Alta per enfrontar-se a un rival situat a la zona mitjana baixa de la classificació.

16.15 hores: Deportivo de la Corunya – FC Barcelona. Els homes de Luis Enrique volen continuar amb l’excel·lent dinàmica de les últimes setmanes, en què s’han situat líders provisionals de la Lliga, finalistes de la Copa i als quarts de final de la Champions després d’una nit per a la història.

17.00 hores: Juvenil A – Saragossa. Després de la classificació per a la Final Four de la Youth League, el conjunt entrenat per Gabri García torna a la competició regular –entrada gratuïta a la Ciutat Esportiva– amb la intenció de sumar tres punts més que l’acostin al títol final. Els blaugranes acumulen dues derrotes consecutives, que han reduït l’avantatge respecte a l’Espanyol fins als 8 punts

18.30 hores: Reial Madrid – FCB Lassa (bàsquet). Reial Madrid i FCB Lassa disputaran un dels partits més interessants de la Lliga Endesa, amb els dos equips empatats a triomfs i a només dues victòries del liderat, ocupat per l’Iberostar Tenerife. Bartzokas vol donar continuïtat als triomfs davant l’UCAM Múrcia i l’Unics Kazan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut