25 anys de títols culers

25 anys de títols culers

Repassem tots els èxits aconseguits pel Barça entre el 1991 i el 2016, en què destaquen les cinc Lligues de Campions aixecades

El FC Barcelona és el club amb més títols dels últims anys a Europa. Des del 1991, amb la consecució de la primera Lliga de l’era Johan Cruyff com a entrenador culer, el Barça ha anat acumulant èxits en forma de títols. Ara hem recopilat tots aquests títols amb un recull d’imatges per a cadascun dels campionats guanyats pel conjunt culer. El 1992 va arribar la primera Copa d’Europa del Club, i després de 14 anys sense repetir, el Barça de Frank Rijkaard va tornar a ser el millor del continent. Entremig, anys de Lligues i Copes del Rei i èpoques de sequera. A partir del 2005, però, el Barça va tornar a recuperar el gen guanyador i no ha parat fins al moment. Dos triplets històrics -2009 i 2015-, amb Pep Guardiola i Luis Enrique a la banqueta, respectivament.

Amb aquesta galeria d’imatges fem un repàs a tots i cadascun dels títols que el FC Barcelona ha guanyat en els últims 25 anys. Un quart de segle gloriós que segueix endavant. La Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya guanyades en els últims mesos donen continuïtat a una època d’èxits que ara revivim.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut