fcb.portal.reset.password

Tots els components del Voleibol masculí blaugrana.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, i Sergi Bosch, responsable del voleibol masculí blaugrana, van mantenir aquest dimecres a la tarda una trobada amb els integrants de la secció de voleibol masculí al Parc Esportiu del Llobregat, a Cornellà de Llobregat.

Bartomeu i Cardoner es van fer les fotografies oficials del curs 2015/16 amb els 80 integrant de la secció masculina, que compta amb un total de 5 equips: l’Infantil, el Cadet, el Juvenil, el Sènior B i el Primer equip, que actualment ocupa la segona posició a la SuperLliga 2 i que compta amb grans possibilitats de disputar la Copa Príncep.

Els dirigents blaugrana ja han visitat en les últimes setmanes el bàsquet femení, el bàsquet en cadira de rodes, el rugbi, l’hoquei gel i el patinatge artístic sobre gel, l’hockey herba i pròximament ho faran amb el voleibol femení i l’atletisme. Cal recordar que aquestes trobades s’emmarquen en la voluntat expressada per la Junta Directiva de reconèixer la tasca d’aquests esportistes no professionals que també formen part de la família barcelonista i donar més visibilitat a aquestes seccions i apropar-les als socis.

En aquesta visita a la secció masculina de voleibol, Bartomeu i Cardoner s’han interessat per l’inici de temporada dels equips inferiors i també pel gran paper del primer equip de Sergi Bosch, segon classificat actualment.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Ens alegrem molt de veure a tota la gent del voleibol, ens fa il·lusió venir a veure on entrenen i on juguen. És una secció potent, amb gairebé una setantena de nens i volem donar-los suport en aquest inici de temporada fent-nos la fotografia oficial, és un deute que tenim amb ells”.

“El Voleibol és un esport molt complert, tècnicament demana moltíssim i et permet un desenvolupament físic important, són atletes formidables. Per al primer equip arribar a la Superlliga és un objectiu, però el primer objectiu és la Copa Príncep”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Estic content de retrobar-me en una pista de voleibol, és un esport que havia practicat de petit. Vaig jugar-hi molts anys. A l’Escola Aula no jugàvem a futbol i fèiem voleibol i bàsquet. Vaig arribar a ser entrenador i jugador a l’Universitari i amb els estudis i la feina ho vaig acabar deixant”.

“La secció creix i els jugadors també. Actualment hi ha molta tècnica i talent des de la formació, des dels equips de la base. Estem impressionats. Convidem als socis que vinguin a veure el primer equip, perquè ho estan fent molt bé”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();