fcb.portal.reset.password

El nen de 8 anys Yamashita Koshiro ha fet el seu discurs en català i ha agraït la visita del FC Barcelona / GERMÁN PARGA - FCB

Aprofitant l’estada a Tòquio amb motiu del Mundial de Clubs, aquest dimecres una representació de la Junta Directiva del Club ha realitzat una visita a l’FCB Escola de Katsushika. La comitiva del Club ha estat formada per Jordi Cardoner, vicepresident primer, Àrea Social i Fundació; Manel Arroyo, vicepresident quart, Àrea de Màrqueting i Comunicació; Pau Vilanova, directiu de l’Àrea Social; Francesco Calvo, director comercial, i Òscar Grau, director de les FCB Escoles. Els ha acompanyat Juliano Belletti, desplaçat a Tòquio amb l’expedició del Club.

A l’acte, que s’ha celebrat en un terreny de joc guarnit amb banderoles d’imatges de jugadors del FC Barcelona, han assistit Katsunori Aoki, alcalde de Katsushika, Masayoshi Akimoto, partner de l’FCB Escola de Katsushika, i Yamashita Koshiro, nen de 8 anys, que dilluns en el primer entrenament de l’equip a Tòquio ja va sorprendre amb una intervenció cantant l’himne del Barça. Avui ha tornat a emocionar amb un parlament en català, agraint la visita i mostrant el seu orgull i el dels seus companys de representar el Barça a tants quilòmetres de distància

En el seu parlament, Yamashita Koshiro ha dit:

“Bona tarda a tothom. Estic molt content de rebre el Barça i és un orgull formar part d’aquest meravellós club. Formem part de la millor escola del món i us agraïm el que ens ensenyeu cada dia. És un autèntic privilegi poder representar el FC Barcelona a tants quilòmetres de Catalunya. En nom de tota l’escola, moltes gràcies. Visca el Barça i visca Catalunya!”


Katsushika és un dels 23 barris en què es distribueix la ciutat de Tòquio, i s’ubica al nord-est de la capital. L’FCB Escola Katsushika, que es va crear a l’abril del 2015, compta amb 243 nois i noies, nascuts entre els anys 2003 i 2010. La seva estructura tècnica està dirigida per un director tècnic, Andreu Cerarols, i formada per sis entrenadors i dos assistents. Distribuïts per franges d’edat, els equips s’entrenen dos dies a la setmana, en horari de tarda, els dimecres realitzen sessions de tecnificació i disputen partits de Lliga interna cada 15 dies.

El Club compta amb una altra FCBEscola al Japó, a la localitat de Fukuoka. Precisament el pròxim diumenge està previst celebrar una trobada entre representants d’aquestes dues escoles a Katsushika. Jugaran un partit amistós, i després de dinar plegats veuran els partits pel tercer i quart lloc del Mundial de Clubs i la final.

L’FCB Escola és el model d’escola de futbol pròpia del FC Barcelona adreçada a nens i nenes de 6 a 14 anys i que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCB Escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu, i amb una indispensable transmissió de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip que defineixen el millor futbol formatiu del món, amb resultats d’èxit contrastats.

La direcció tècnica de les FCB Escoles Internacionals és responsabilitat d’un director tècnic del FC Barcelona, que dirigeix el programa esportiu definit per l’Àrea Esportiva del FC Barcelona.

Actualment el FC Barcelona disposa de 17 FCB Escoles, més de 150 campus i 50 clínics, amb una presència en més de 50 països dels cinc continents, amb la participació de més de 30.000 nens i nenes en les diferents activitats promogudes per l’FCB Escola.

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:

“Pensàvem que éreu molt lluny, però en veure-us hem comprovat que els nostres cors són ben a prop”.

“Fa uns dies vam viure sensacions molt intenses, en constatar com sentiu els colors com nosaltres i cantant el nostre himne”.

“El Barça és un club que té les seves arrels a Catalunya i té les seves branques molt llargues que s'estenen per tot el món i arriben al Japó. Les fulles que creixen en aquestes branques sou vosaltres”.

“Us volem transmetre l'orgull que sentim pel fet que representeu els valors que identifiquen el Barça. Recordeu sempre els cinc valors que han de ser molt importants en el vostre creixement personal: el respecte, la humilitat, l'esforç, l'ambició i el treball en equip, valors que sempre defensen els nostres jugadors”.

Manel Arroyo, vicepresident quart del FC Barcelona:

“És molt difícil parlar del que hem viscut. El nostre club és admirat per la seva excel·lència esportiva, resultats i títols internacionals, però també per com es formen persones”.

“La nostra estratègia és fer cada dia més global el nostre club, però mai hem de perdre de vista la nostra essència, que és la formació d’esportistes i de persones”.

“Volem agrair a la població, l’alcalde i els professionals i especialment als pares que han confiat en el FC Barcelona perquè formi part de l'educació dels seus fills. Ens sentim honrats i responsabilitzats de veure'ls aquesta nit”.

“Qui sap si un dia algun dels nostres ídols com ara Messi o Iniesta podran venir d'aquesta escola i ser recordats com Bellletti per aquell gol a la final de la Champions”.


Visita FCB Escola a Katsushika by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();