fcb.portal.reset.password

L’esplanada de l’Auditori 1899 acollirà les carpes de votacions amb 136 meses / VÍCTOR SALGADO - FCB

L’esplanada del Camp Nou viu hores d’intensa activitat amb els preparatius de la jornada electoral del pròxim dissabte 18 de juliol, així com de totes les activitats lúdiques que s’estan organtizant per fomentar al màxima la participació. Durant 12 hores, des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit, els 109.367 socis amb dret a vot podran exercir-lo a l’àrea de votacions de 3.500 m2 ubicada a l’esplanada de davant de l’Auditori 1899, al mateix espai on fa dos anys es va celebrar el Referèndum del Nou Espai Barça.

La zona de votacions, unes grans carpes blaugrana, comptarà amb 136 meses electorals distribuïdes en 14 passadissos i ordenades alfabèticament pel primer cognom dels socis.

A l’esplanada del Gol Sud, annexes a l’àrea de votacions, s’han instal·lat quatre carpes, una per a cada candidat, per al seu ús per a tota la jornada electoral. També s’ha habilitat l’Auditori 1899 com a àrea de treball per als aproximadament 450 professionals dels mitjans de comunicació que cobreixin les eleccions.

Un dispositiu de personal de més de 2.000 persones

La jornada electoral ha fet que es mobilitizi un gran gruix de persones que al llarg del dia duran a terme diferents tasques. Des dels presidents i vocals de les 136 meses fins als interventors, empleats, personal de control, personal sanitari, membres de candidatures i integrants de la Mesa i la Junta Electoral, entre altres.

Un miniparc d’atraccions

A més de la zona de votacions també s’ha organitzat per al dia de les eleccions un miniparc d’atraccions amb un total de 24 activitats lúdiques i tres espais amb actuacions a la zona de restauració, on es repartiran esmorzars, dinars i berenars gratuïts. Les activitats estan dividides en premium, infantils i generals, i les més atractives són la possibilitat de fer-se una foto amb el triplet, el Tour exclusiu pel Camp Nou i l’oportunitat de fer xuts a les porteries de l’Estadi per als nens de 5 a 14 anys.

Per accedir a la zona d’activitats els socis hauran d’acreditar-se en un dels 10 punts repartits per tot l’Estadi, on hauran de mostrar obligatòriament el carnet de soci i se’ls donarà una polsera i dues més per a acompanyants.

Dins d’aquesta zona el Club ha habilitat zones d’ombres perquè la gent es pugui protegir del sol i les altes temperatures.

Accessos peatonals i d’aparcament

Hi haurà cinc accessos per a les persones que arribin a peu. El principal serà l’accés 15, a l’avinguda Arístides Maiol cantonada travessera de les Corts, que donarà entrada directa a la zona de votacions. Els altres punts per als quals es podrà entrar seran el 2, el 9 i el 18. Per la seva banda, el Club ofereix la possibilitat d’aparcar dins el Camp Nou als socis que mostrin el carnet de soci. Per fer-ho hauran d’accedir-hi pels accessos 1, 8A i 8D, 20 i 21. A més, també s’habilitarà l’aparcament de la Zona Universitària al carrer de Martí i Franquès.

Atenció sanitària

El Club ha organitzat un dispositiu de servei mèdic amb dos punts d’atenció sanitària a la zona de votacions i tres punts més ubicats a la resta de les instal·lacions. Es mobilitzaran un total tres metges, set infermers, personal de la Creu Roja i quatre ambulàncies.

Tornar a dalt