fcb.portal.reset.password

Jordi Claramunt, després de la Cursa / VÍCTOR SALGADO-FCB

La Cursa Barça 2015 ha estat un èxit. La segona edició de la competició organitzada pel Club ha deixat diverses curiositats:

El soci més antic que ha completat la Cursa Barça ha estat Jordi Claramunt Perales, dorsal 3.083. El soci 1.348 ho ha fet en 1 hora i 31 minuts.


Ha repetit victòria Ilias Fifa, amb un temps de 30 minuts i 24 segons. L’atleta del FC Barcelona ha superat la marca que li va donar la victòria l’any passat: 30 minuts i 44 segons.


Jacqueline Martín ha succeït Anna Bobé, que va ser la guanyadora de la categoria femenina de l’edició 2014.


La Cursa Barça s’ha iniciat i ha acabat al Camp Nou i ha tingut un recorregut de 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona.


Xavi Arcas ha tingut l’honor de ser el primer soci que creua la línia de meta (18è en categoria masculina), mentre que Maria Sales ha estat la primera sòcia (13a en categoria femenina).


El lloc 1.899 tenia un premi especial. L’afortunada, Isabel Mas, ha rebut un rellotge Maurice Lacroix de mans del vicepresident Jordi Cardoner.


3.143 persones es van inscriure a la Cursa. 2.425 eren homes i 718, dones.


El directiu Jordi Moix ha estat un més entre els participants.


Entre les personalitats de l’atletisme que han presenciat la Cursa Barça hi havia Reyes Estévez, que ha participat en el tret de sortida, i Josep Lluís Blanco, que ha completat el recorregut.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();