fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Carles Vilarrubí, amb el president Jordi Cuixart / GERMÁN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident de relacions internacionals i institucionals, Carles Vilarrubí, han estat rebuts aquest dijous al migdia pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, a la seu d’aquesta institució. Per part d’Òmnium també han estat presents el vicepresident Joan Vallvé, així com el secretari de l’entitat, Jordi Bosch, i el seu tresorer, Pere Carles.

Les dues entitats han reprès les converses necessàries per continuar amb els projectes de futur i establir acords conjunts que han de permetre signar properament la renovació del conveni de col·laboració entre les dues parts.

A la reunió celebrada avui, els representants del Barça i d’Òmnium han pogut intercanviar opinions i abordar possibles àmbits de cooperació en matèries relacionades amb la llengua, la cultura i el país en general.

Aquesta trobada institucional entre el FC Barcelona i Òmnium Cultural es va programar després d’haver-se produït les renovacions de les respectives juntes directives i l’elecció dels seus presidents.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Avui hem pogut fer aquesta trobada institucional que teníem pendent després de les eleccions amb les dues entitats i estem molt satisfets de poder reprendre l’esperit de col·laboració que ha existit entre el FC Barcelona i Òmnium en els últims anys. Hem traslladat el nostre ferm compromís de seguir treballant conjuntament per la llengua, la cultura i el país”.

Declaracions de Jordi Cuixart:

 "Segur que les dues entitats de la societat civil amb més socis de Catalunya podrem seguir cooperant en àmbits clau i compartits com la cohesió social, la llengua, la cultura i el país. Estem contents de poder col·laborar amb el Barça, un club de referència internacional”.

Declaracions de Carles Vilarrubí:

“Ens complau haver estat rebuts pel president Jordi Cuixart i el seu equip. Hem assentat les bases de futurs acords que es plasmaran en la renovació del conveni de col·laboració que va expirar recentment i que signarem en les properes setmanes".


Trobada institucional amb Òmnium Cultural by fcbarcelona
Tornar a dalt