fcb.portal.reset.password

Carles Puigdemont, acompanyat de Josep Mª Bartomeu, Carles Vilarrubí i Jordi Moix al Palau de la Generalitat / GERMAN PARGA - FCB

Josep Maria Bartomeu i Carles Puigdemont, al Palau de la Generalitat / GERMAN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident de Relacions Internacionals i Institucionals, Carles Vilarrubí, i el directiu comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, han estat rebuts aquest dimecres a la tarda al Palau de la Generalitat pel president del Govern, Carles Puigdemont.

La trobada ha tingut un caràcter merament protocol·lari després de l’elecció de Puigdemont com a president de la Generalitat al mes de gener passat, i havia quedat pendent d’agenda a causa de compromisos previs.

La trobada s’ha desenvolupat al llarg d’una hora a porta tancada, i un cop finalitzada ha estat el vicepresident Carles Vilarrubí qui ha comentat alguns dels aspectes que s’han tractat.

Declaracions de Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona:

“Estem molt contents de poder haver efectuat aquesta trobada. Entre els diferents temes que hem comentat, hem comprovat una excel·lent predisposició del president de la Generalitat respecte l’Espai Barça, perquè aquest és un projecte de primer nivell esportiu i urbanístic molt positiu per a la ciutat i per al país. El president Bartomeu també ja ha parlat d’aquest tema amb l’alcaldessa i mantenim un contacte molt constant amb les administracions a través del comissionat Jordi Moix”.

“També hem parlat dels diferents convenis que mantenim el Barça i la Generalitat i especialment sobre l’acord de col·laboració que tenim amb l’Institut Ramon Llull per la promoció i divulgació de la cultura catalana”.

“De cara al partit del proper dissabte contra el Reial Madrid, el president Carles Puigdemont ens ha confirmat la seva presència a la llotja del Camp Nou”.   


Trobada institucional entre el FC Barcelona i... por fcbarcelona

Tornar a dalt