fcb.portal.reset.password

Ramon Adell i Josep Maria Bartomeu han formalitzat el traspàs de poders / ROC HERMS-FCB

Aquesta tarda s’ha celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou el traspàs de poders de la Comissió Gestora i la presa de possessió de la nova Junta Directiva del FC Barcelona, presidida per Josep Maria Bartomeu.

S’ha realitzat una reunió en sessió extraordinària de la Comissió Gestora amb la nova Junta Directiva del FC Barcelona i posteriorment, Ramon Adell, president de la Comissió Gestora, i Josep Maria Bartomeu, nou president electe del FC Barcelona, han signat el traspàs de poders.

La signatura del traspàs de poders, celebrada a la Llotja President Suñol del Camp Nou, ha comptat amb l’assistència dels expresidents Agustí Montal, Joan Gaspart, Enric Reyna, Sandro Rosell; dels candidats a la presidència Agustí Benedito i Toni Freixa; dels precandidats Joan Batiste, Jordi Majó i Jordi Farré; del president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, a més dels membres de la Comissió Gestora i de la nova Junta Directiva. També han assistit Ivan Tibau, secretari general de l’Esport i Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol.

Un cop fet efectiu el traspàs de poders, s’ha iniciat la primera reunió ordinària de la nova Junta Directiva, en què es decidiran els primers acords del seu mandat.


Presa de possessió de la nova Junta Directiva... por fcbarcelona
Tornar a dalt