Tot preparat perquè el Camp Nou sigui la seu mundial del rugbi 2016

Tot preparat perquè el Camp Nou sigui la seu mundial del rugbi 2016

El partit entre el Toulonnais i el Racing 92 que es jugarà aquest divendres a Barcelona significarà la primera final del Top 14 que es decideixi fora de França

La competició de rugbi més important del món aterra al Camp Nou per jugar el partit més esperat. Aquest divendres de Sant Joan, a les 20.45 hores, l’estadi del FC Barcelona canviarà el seu aspecte habitual i, en un esdeveniment sense precedents, rebrà els milers de seguidors que acompanyaran els dos finalistes del Top 14, la Primera Divisió francesa de rugbi, la més prestigiosa en l’àmbit de clubs.

Esdeveniment sense precedents i històric, perquè estem davant de la primera vegada que aquest darrer partit, el decisiu, surti de territori francès. La raó, la disputa de l'Eurocopa de futbol a França, que ha impedit utilitzar l'habitual escenari de la final, el parisenc Saint-Denis, i els altres grans recintes esportius del país gal.

Així doncs, Barcelona té la gran oportunitat de gaudir i veure un gran espectacle esportiu. Tot ja està a punt, amb la gespa perfectament col·locada i els pals habituals del rugbi.

A més, tothom ha respost a la crida, ja que el Camp Nou fa setmanes que va penjar el cartell d’‘entrades esgotades’ amb 98.000 tiquets venuts, i això significarà el rècord mundial d'assistència a un partit de rugbi de clubs.

Els espectadors podran veure, en directe, la lluita pel títol entre l’RC Toulonnais i el Racing 92. Els primers van derrotar el Rennes amb autoritat, a les semifinals (27-18), amb el jugador gal·lès Leigh Halfpenny com a gran protagonista. Per la seva banda, el Racing 92 va fer saltar la sorpresa, després de superar l'ASM Clermont Auvergne per 33-34 a la pròrroga, gràcies a una colossal actuació del neozelandès Dan Carter.

Ara, amb els finalistes decidits, les entrades venudes i l’afició francesa preparada, és el torn del Camp Nou, que viurà un partit diferent, però molt important. Així doncs, que comenci l’espectacle!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut