fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, amb els penyistes de la Penya Gastronòmica Barça / @tonifreixa

Toni Freixa ha realitzat aquest dissabte una trobada amb la Penya Gastronòmica Barça. El candidat a la presidència del Barça ha pujat a una embarcació, juntament amb els penyistes, per visitar les illes Medes. Un cop finalitzada la visita Freixa s’ha dirigit a l'Escala, on ha compartit un dinar amb aficionats i socis blaugrana.

A més, la candidatura de Toni Freixa també ha tingut veu a Madrid, al Cercle Català. Allà, el responsable de l’àrea social de la candidatura, Marcos Jover, ha compartit debat amb membres de les altres candidatures. Jover ha volgut destacar que, en l'àmbit institucional, “el Club necessita un líder fort, ferm i amb personalitat. No podem córrer riscos”, ha afegit.

Referint-se a la parcel·la esportiva, Marcos Jover ha deixat clar que “la Masia és la pedra angular del projecte”. Sobre la qüestió política, el representant de la candidatura de Toni Freixa ha deixat clar que la candidatura “farà costat al dret a decidir i respectarà les diferents ideologies dels socis”. “Farem país des de l’esport, sempre al marge de la política”, ha assegurat.

Toni Freixa també va participar divendres al vespre en un acte a Sabadell (vegeu vídeo).


Eleccions 2015: Toni Freixa (11/07/2015) by fcbarcelona

Tornar a dalt