fcb.portal.reset.password

Una imatge de l'acte de presentació de l'Àrea Institucional i la Fundació / TONI FREIXA

Toni Freixa ha presentat aquest dimarts al migdia les seves propostes per a l’Àrea Institucional i la Fundació del FC Barcelona. Acompanyat pels membres de la seva candidatura Sergi González i Marta de Llauder, els principals objectius en aquesta matèria són els d’eliminar els ‘ismes’ de l’entorn del Club –ja que, tal i com ha recordat González, “aquesta és l’única candidatura integrada per membres representatius de tot el barcelonisme”-,  i fer que el soci participi activament en la Fundació.

Per tal de “garantir relacions de qualitat de la institució amb altres institucions, grups i persones”, Sergi González ha explicat que aquest objectiu s’aconsegueix “amb lideratge, transversalitat amb el poder polític, els mitjans de comunicació i l’àmbit empresarial, amb la defensa ferma dels interessos i amb integració”. Un lideratge que ha de passar per establir molt bones relacions amb les diferents federacions (catalana, espanyola, UEFA i FIFA), el Consell Superior d’Esports, la Lliga i tots els clubs.

Obrir la Fundació al soci

Marta de Llauder ha estat l’encarregada de presentar les propostes per a la Fundació del FC Barcelona, que ha de tenir dos grans objectius: “Millorar la vida de les persones i projectar l’ADN del Club”. “Volem obrir la Fundació al soci”, ha concretat De Llauder, que aposta per “dotar a tots els socis i familiars d’un carnet Fundació amb certs beneficis, com ara descomptes i ajudes”. Alhora, es pretén que el soci “hi participi activament a través de col·laboracions”.

Certificació de qualitat per a la Masia

Toni Freixa ha signat un Conveni de compromís amb Gonzalo de Castro, Director General de l’entitat certificadora TÜV Rheinland Ibérica, perquè sigui aquesta empresa la que auditi el mètode del ‘Segell Barça’. “El que estem fent és no només explicar el que volem fer, sinó que estem disposats a assumir aquest compromís davant dels socis”, ha dit Freixa.

Per la seva banda, De Castro ha explicat que TÜV Rheinland és una multinacional que certificaria la qualitat i la transparència del projecte per a la Masia, ja que tenen experiència en aquest tipus d’auditories, per exemple amb el Bayern de Munic.


Eleccions 2015: Toni Freixa (14/07/2015) by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();