fcb.portal.reset.password

Jose Mari Bakero, Julio Salinas, Sergi Barjuán, Miquel Àngel Nadal, Txiki Begiristain i Hristo Stòitxkov / SPORTAL.BG

Aquest divendres s’ha celebrat a Sofia, capital de Bulgària, un partit commemoratiu del 24è aniversari de la consecució de la primera Copa d’Europa del FC Barcelona a Wembley. Coincidint amb el 50è aniversari de Hristo Stóitxkov, l’exfutbolista búlgar ha organitzat la trobada al seu país per celebrar una fita històrica amb amics i excompanys de l’època.

Han estat diversos els membres d’aquell Dream Team blaugrana que han assistit al partit, que s’ha disputat a l’estadi Vasil Levski de Sofia. De l’equip que va aixecar l’orelluda a Wembley, a més d’altres llegendes de l’època, hi han assistit exjugadors com Jose Mari Bakero, Julio Salinas, Sergi Barjuán, Miquel Àngel Nadal o Txiki Begiristain, entre d'altres. A més, en representació del FC Barcelona hi ha assistit el directiu Javier Bordas.

En les hores prèvies a la celebració Hristo Stóitxkov va explicar la importància que tenia per a ell aquesta cita amb amics i excompanys que va fer al món del futbol. També va recordar: “Va ser un plaer enorme jugar al Barça tan jove i sota la direcció de Johan Cruyff. Ell va treure el millor de mi”. Des de l’adéu de l’exjugador i tècnic holandès, Stóitxkov ha destacat la importància de la seva figura. “Continua sent l’home que més em va ajudar a l’estranger”, recordava el búlgar.

Cal recordar que la Junta Directiva del FC Barcelona, en la seva última reunió ordinària, va acordar que durant la temporada 2016/17 es commemoraria el 25è aniversari de la consecució de la primera de les cinc Lligues de Campions de futbol que té el Club. Durant el curs, es recordarà la cita de Wembley en homenatge a aquell equip i a tota una generació de barcelonistes.

Tornar a dalt