fcb.portal.reset.password

Durant tot el dia s'han format llargues cues per donar l'últim adéu a Johan Cruyff / GERMÁN PARGA - FCB

El segon dia de reconeixement a Johan Cruyff també ha estat multitudinari i ha seguit amb el mateix ritme d’assistents que aquest dissabte passat. Fins a 16.116 persones han visitat l’Espai Memorial Johan Cruyff aquest diumenge, que sumades a les d’aquest dissabte ja han passat un total de 31.274 assistents. Una xifra espectacular que explica la grandesa de la figura de Johan Cruyff. Tothom que s’ha apropat al Camp Nou ha volgut retre el seu particular homenatge a la figura i llegenda blaugrana i ha deixat la seva mostra d’afecte a través de diferents objectes, com ara xupa-xups – símbol característic de l’holandès-, samarretes, bufandes, banderes i flors, entre altres elements, davant del cartell Gracies Johan situat a l’entrada de l’Espai Memorial, i han expressat els seus missatges d’estima a través dels llibres de condolences.

De la mateixa manera que aquest dissabte, la jornada ha començat ben puntual a les 10 hores, en què els primers aficionats ja feien cua a l’entrada des de primera hora del matí. L’emotivitat ha tornat a marcar un acte en què la música constant clàssica s’ha anat alternant amb els silencis respectuosos davant la fotografia de Cruyff situada a la tribuna principal del Camp Nou. Una imatge que anirà succeint repetidament fins dimarts – dia en què es tancarà l’Espai.

La jornada d’aquest diumenge també ha comptat amb diferents visites de personalitats del món de l’esport. Una de les visites més destacades ha estat l’assistència de l’exjugador italià i campió del món el 1982, Giancarlo Antognoni, que ha encapçalat la visita de la selecció italiana sub-21 per donar l’últim adéu a Johan Cruyff. Durant el dia els directius Silvio Elías i Ramon Pont han estat presents durant les visites institucionals i han firmat també el llibre de condolences especial, habilitat a la Llotja del Camp Nou. Al migdia, ha estat el torn de l’expresident, Enric Reyna, que ha assegurat que “no podem oblidar que Cruyff va ser el pilar per aconseguir el gran Club que tenim avui”.


L’expresident del FC Barcelona Enric Reyna... per fcbarcelona

A la tarda, el president Josep Maria Bartomeu ha visitat l’Espai Memorial al costat de la seva família i després, ho ha fet amb el vicepresident primer Jordi Cardoner i els directius Javier Bordas, Joan Bladé i Pau Vilanova. Les cues dels seguidors del món de l’esport han seguit al llarg del dia fins als últims minuts del tancament, per donar les seves mostres de condol i fer les respectives ofrenes. Ningú no es vol perdre l’ocasió d’acomiadar un dels mites més importants de la història del FC Barcelona. L’estima mostrada durant aquests dies és una gran mostra de la importància d’una persona llegendària que va engrandir el nostre Club. Aquest dilluns a partir de les 10 hores l’Espai Memorial Johan Cruyff tornarà a obrir les seves portes fins a les 19 hores.


Tribute to Johan Cruyff at Camp Nou per fcbarcelona
Tornar a dalt