fcb.portal.reset.password

L'equip que va aconseguir la primera Copa d'Europa l'any 1992 / ARXIU-FCB

La Junta Directiva, reunida aquest dimarts en sessió ordinària, ha acordat commemorar en el decurs de la temporada 2016/17 els 25 anys de la consecució de la primera Copa d’Europa del Club, guanyada a Wembley l’any 1992, com un homenatge al Dream Team i a tot el barcelonisme que va viure amb il·lusió aquella fita esportiva.

D’altra banda, coincidint la data d’aquest dimarts amb el desè aniversari de la consecució de la Champions de París, la Junta vol expressar el seu reconeixement a tots els que van fer possible aquell gran èxit del Club.


Acords Junta Directiva (17/05/2016) por fcbarcelona

Agraïment al suport que ha rebut l’equip

La Junta Directiva expressa el seu agraïment als milers de socis i aficionats que durant la temporada han acompanyat l’equip i als que diumenge van voler compartir amb el primer equip de futbol la celebració per la consecució del títol de Lliga, en la rua organitzada pels carrers de Barcelona. Una celebració que novament va estar marcada per la multitudinària presència de nens i nenes i per un gran esperit cívic i festiu.

Logística de la final de la Copa del Rei

La Junta ha estat informada dels darrers aspectes preparatius de la final de Copa del Rei que es jugarà el pròxim diumenge a Madrid.

Entre d’altres assumptes, està en marxa la reassignació de les darreres localitats disponibles entre els socis inscrits en el procés de petició d’entrades. El termini per adquirir aquestes entrades finalitzarà demà dimecres, a les 15 hores.

Acords comercials

La Junta ha aprovat la renovació per dos anys de l’acord de patrocini amb Baruel, companyia brasilera, fundada l’any 1892, que es dedica al sector dels cosmètics d’higiene amb la marca Tenys Pé Baruel, líder del mercat de la cura dels peus.

Aquest contracte de patrocini s’inclou en el marc de la relació contractual amb NR Sports, companyia que gestiona la imatge de Neymar Jr des del 2006 i pel qual aquesta empresa capta en exclusiva els patrocinis del Club al Brasil.

La pròxima reunió de la Junta està prevista per al dia 30 de maig.

Canvi de gespa

S’ha acordat implementar el sistema de gespa híbrida per reforçar la gespa 100% natural, tant al Camp Nou com al camp d’entrenament Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva.

Aquesta temporada, el canvi de gespa anual del Camp Nou anirà acompanyat del reforç amb el sistema híbrid. Es farà en dues etapes, en funció de la climatologia. En primer lloc es completarà el procés de renovació de la gespa 100% natural, per tal que el terreny de joc estigui a punt per als primers partits de la temporada. A principis de setembre, coincidint amb l’aturada per partits de les seleccions, s’implementarà el reforçament amb el sistema híbrid.

Tornar a dalt