fcb.portal.reset.password

El Club ofereix autocars gratuïts des de Girona, Lleida i Tarragona / ARXIU FCB

El FC Barcelona ha decidit ampliar el termini per inscriure’s en els autocars gratuïts que el Club posa a disposició de tots els socis per anar a votar el dia de les eleccions a la Presidència, el 18 de juliol. El procés per fer la reserva finalitzarà el dimecres 15 de juliol, a les 19 hores, i els interessats hauran d’omplir un formulari a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, o bé posar-se en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de manera presencial i/o per telèfon (902 1899 00).

El dispositiu de desplaçament gratuït en autocar tindrà sortides des de Lleida, Girona i Tarragona, atès que és el territori de més densitat geogràfica de socis electors que es troben domiciliats. I hi haurà dos torns, un al matí amb sortida a les 9 hores i tornada a les 15.30 hores, i l’altre serà a la tarda amb sortida a les 15.30 hores i tornada a les 21 hores. La ruta es farà directament sense aturades i els autocars estacionaran a l’aparcament de la UB a la Zona Universitària (carrer Martí i Franquès).

- Tarragona: Estació d’autocars situada a la plaça Imperial Tàrraco, n. 1.
- Lleida: Camp d’Esport de Lleida, situat a la travessera del Dr. Fleming, s/n.
- Girona: Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, situat a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, n. 22-24.

El dispositiu està organitzat pel Club a petició de la Comissió Gestora amb l’objectiu de facilitar i fomentar la participació. És gratuït i el soci podrà inscriure un màxim de dos acompanyants. A l’hora de fer la inscripció caldrà identificar-se amb la clau de soci i el codi personal (PIN). A més de poder incloure dos acompanyants, també es podran fer peticions conjuntes amb altres socis, fins a un màxim de quatre, i els seus respectius acompanyants en cas que així es desitgi.

El Club es posarà en contacte amb el soci sol·licitant a través del correu electrònic, en què se l’informarà del número d’autocar assignat per dur a terme el desplaçament i la confirmació del lloc de sortida.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formtacompanyem.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La Confederació de Penyes també ofereix transport gratuït

Paral·lelament, la Confederació de Penyes també ha organitzat un dispositiu d’autocars gratuïts per a tots els socis penyístes, i en el marc del programa ‘Socis fem Penya’, ha obert aquest servei a la resta de socis del FC Barcelona. Entre demà i dimecres s’acabaran de tancar els punts de sortides dels autocars, que seran dins el territori català, i s’informarà de com beneficiar-se d’aquest servei.

Tornar a dalt