fcb.portal.reset.password

Imatge simulada de la sala ‘Roma 2009’ / Estudi Lázaro Rosa Violán

[[DES_1]] El Camp Nou comptarà a partir del proper 16 de febrer amb el primer espai gastronòmic obert al públic i que serà un servei complementari al Camp Nou Experience, concebut per gaudir de les propostes creatives dels germans Iglesias, reconeguts empresaris del món de la gastronomia. El FC Barcelona ha confiat en l’experiència de Singularis, càtering d’autor de l’empresa Serunion, per impulsar aquest projecte que augmenta l’oferta gastronòmica a les instal·lacions del Club amb el primer espai que es trobarà dins del Camp Nou de manera permanent.

‘Roma 2009, l’Espai Gastronòmic’ es troba situat a la part alta del Camp Nou, en l’anomenada Sala Roma, on durant els dies de partit es dóna el servei ‘hospitality’ VIP a les llotges de l’Estadi situades en aquest indret. El nou espai gastronòmic funcionarà durant l’horari d’obertura del Camp Nou Experience, de 10 del matí a 18.00 hores, amb un servei obert als visitants i a tot el públic en general durant el migdia. Els dies de partit de futbol, l’espai estarà tancat, igual que el dia abans i el mateix dia que es disputi un partit de Champions.

L’oferta gastronòmica ha estat ideada i elaborada conjuntament amb els germans Iglesias, responsables de restaurants del prestigi del Rías de Galicia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota, i fusiona les principals creacions culinàries dels tres espais en una proposta única que destaca per la qualitat del producte i la presència dels productes del mar.

 [[BOTOVERMELL::RESERVAR ARA++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/webapp/cat/espai-gastronomic-roma-2009/::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Reserva Reservar ara  +34 628 262 758

 

L’oferta gastronòmica

En el nou espai gastronòmic es podrà gaudir d’una carta que inclou des d’uns aperitius com les anxoves de l’Escala a les croquetes de pernil de gla, o unes ostres, fins a entrants com les gambes vermelles de Palamós, l’amanida de bacallà marinat, l’escarola i la vinagreta tallada de romesco, o l’especialitat de la casa, el caneló de pollastre de pagès amb foie. A aquests plats hi hem de sumar l’opció del sashimi, el tàrtar o el ceviche, cuinats al moment davant del client en un espectacular showcooking a la barra.

Entre els plats principals de la carta destaquen el suquet de rap negre amb gambes i cloïsses de Carril, o l’espatlla de lletó a baixa temperatura, així com els arrossos o les fideuàs, unes de les especialitats culinàries dels germans Iglesias.

Pel que fa a les postres, ‘Roma 2009’ ofereix un ampli assortiment que inclou des del pastís de formatge clàssic fins a uns maduixots osmotitzats amb Pedro Ximénez i gelat de nata d’Ulzama.

La carta de vins també té una extensa oferta amb la representació de totes les referències varietals, Verdejo, Chardonnay, Albariño, Xarel·lo, Garnatxa o Sauvignon, entre d’altres.

Funcionalitat i disseny

La nova Sala Roma estrena una nova imatge, que ha estat creació del prestigiós estudi Lázaro Rosa Violán, el qual ha fet un redisseny i adaptació de l’espai jugant amb els materials i la il·luminació. Els materials predominants són la fusta i el llautó, i s’ha apostat per la llum groga per guanyar en calidesa, sumat a la contraposició del blanc i el negre que aporta a l’espai un toc de sofisticació i elegància. També s’ha trencat la simetria formal que presenta la sala amb la creació d’una nova barra oberta, que serà la barra principal els dies de servei al migdia. Des de la llotja central de l’espai gastronòmic també es podrà gaudir de vistes exclusives al terreny de joc.

Descompte per a socis i penyistes

Els socis i penyistes que acreditin la seva condició mitjançant la presentació del carnet corresponent podran beneficiar-se d’un descompte del 10% en la seva factura. Els visitants del Camp Nou Experience (que inclou el Tour per l’Estadi i el Museu) gaudiran d’un 5% de descompte presentant la seva entrada.

Fitxa

Nom: ‘Roma 2009, l’Espai Gastronòmic’

Activitat: espai gastronòmic complementari al Camp Nou Experience i zona VIP d’hospitality els dies de partit

Obertura: obert al públic tots els dies excepte els dies de partit, el mateix dia. Per els partits de Champions, també estarà tancat el dia abans

Horari: de 10 a 18 hores

Accés: porta 19 de l’Estadi, zona de Tribuna

Operador: divisió Singularis, el càtering d’autor de l’empresa Serunion

Assessors gastronòmics: Germans Iglesias

Decorador de l’espai: Lázaro Rosa Violán

Tornar a dalt