fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu, amb el president d'Assistència Sanitària, Ignasi Orce, i directius de les dues entitats / GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona i Assistència Sanitària han signat aquest dimecres, a les oficines del Club, el nou contracte de patrocini que allarga la relació entre les dues entitats fins a la temporada 2020/21. El president del Club, Josep Maria Bartomeu, i el president d’Assistència Sanitària, Ignasi Orce, han oficialitzat l’acord en un acte al qual també han assistit el vicepresident Manel Arroyo, responsable de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, i el doctor Jordi Monés, membre de la Junta Directiva i Comissionat del FCBUniversitas, a més dels directors generals d’ambdues entitats, Nacho Mestre, per part del FC Barcelona, i Andreu Obis, de la mútua asseguradora.

L’acord de renovació, amb validesa fins al 30 de juny de 2021, vincula les dues parts en la prestació de serveis i patrocinis. Assistència Sanitària continuarà essent el proveïdor d’assegurances mèdiques del FC Barcelona i mantindrà la seva presència a les instal·lacions del club, que utilitza els centres d’atenció mèdica de l’asseguradora així com l’Hospital de Barcelona quan la pràctica mèdica ho requereix, especialment per a la realització de proves mèdiques de complexitat. Després de més de 10 anys d’estreta relació, les condicions del contracte suposen l’ampliació dels seus termes, alhora que les parts mostren la seva predisposició a trobar noves vies de col·laboració en el futur.

Josep Maria Bartomeu ha volgut destacar “la indiscutible aposta per la qualitat de les dues entitats” i ha posat l’accent en el fet que “la continuïtat des de 2005 és la mostra de la satisfacció mútua”. Alhora, Ignasi Orce ha defensat la confluència de les dues organitzacions com “una unió natural que sorgeix de la voluntat comuna de millora en la societat civil catalana”.

Per la seva banda, Jordi Monés ha manifestat que “aquest acord amb Assistència Sanitària ha ajudat al creixement dels nostres serveis mèdics i la progressió efectuada en el camp de la salut. Això no ho podíem fer sols i vam buscar el millor acompanyant, en una aliança fructífera al cent per cent i amb una continuïtat que ens fa créixer a tots”.  

Un exemple del cooperativisme sanitari

Assistència Sanitària és una companyia asseguradora mèdica exemple del cooperativisme sanitari, un particular model d’autogestió ideat pel Dr. Josep Espriu fa més de cinquanta anys i basat en la igualtat de metges i usuaris en els òrgans de decisió i gestió. Actualment, l’entitat compta amb 190.000 assegurats i un quadre facultatiu format per més de 4.000 metges a la seva disposició.


Renovació de l'acord de patrocini amb... por fcbarcelona
Tornar a dalt