fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu presideix l’acte institucional adreçat als patrocinadors del Club a l’Àsia juntament amb una delegació del Club / GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dissabte el FC Barcelona ha organitzat una recepció institucional a Tòquio on ha assistit una delegació del Club desplaçada amb l’equip al Japó. L’acte ha estat presidit per Josep Maria Bartomeu, ha comptat amb la presència dels directius desplaçats al Japó, i han assistit entre d’altres personalitats, l’ambaixador d'Espanya al Japó, Gonzalo de Benito, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies l’expresident Agustí Montal, Juliano Belletti, exjugador del Club, i el director de l'Instituto Cervantes a Tòquio, Antonio Gil.

L’acte ha estat especialment adreçat als patrocinadors del Club a l'Àsia. Han assistit una representació de Procter&Gamble, Chang, Apamanshop, Nichiban, Ban k Mega i SHB. També han participat a l’acte representants de Nike, Beko i Audi i representants de les FCB Escoles al Japó, les de Fukuoka i Katsushika. Al saló on s’ha celebrat l’acte destacaven uns dibuixos cedits pel professor Yoichi Takahashi, creador d'Oliver i Benji, dels jugadors Iniesta, Messi, Neymar Jr, Piqué i Suárez.

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Mestre han arribat a Tòquio procedents de Yokohama, on hi han mantingut una reunió de treball i un dinar posterior amb la plantilla del primer equip.

Parlament de Josep Maria Bartomeu, president del Club:

“Vam tancar una temporada extraordinària, amb el triplet, i ara ens fa molta il·lusió intentar guanyar aquest Mundial de Clubs”.

“Estem molt agraïts per la rebuda que hem tingut un any més al Japó, hem descobert molts fans, alguns de tan especials com el Yamashita Koshiro que ens va emocionar a tots amb el seu entusiasme i la seva benvinguda en català”.

“Fa unes setmanes vam presentar un pla estratègic, el full de ruta fins l’any 2021, que ens ha de conduir a ser un club esportiu referent que marqui el ritme del món de l’esport. Àsia i el Japó són claus en aquest full de ruta. Tenim socis, penyistes i patrocinadors i a tots us demano que exerciu d’ambaixadors del Barça en aquest territori”.

“Aquests dies hem estat treballant amb la Fundació, que actualment dóna suport a 400.000 nens a tot el món, perquè el nostre objectiu és ser el club dels nens del món. Vull destacar la trobada a Tòquio amb la Fundació Bill & Melinda Gates, per seguir impulsant la nostra tasca solidària”.


Recepció institucional del FC Barcelona al Japó by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();