Racing 92 i RC Toló, finalistes al Camp Nou

Racing 92 i RC Toló, finalistes al Camp Nou

Ja es coneixen els equips que el 24 de juny jugaran la final de la LNR al Camp Nou

Després de les semifinals disputades el cap de setmana passat, ja es coneixen els dos conjunts que jugaran la final del Top 14 de la LNR. El Racing 92 va vèncer el Clermont a la pròrroga per 33-34 en un partit èpic. L’equip del mític Dan Carter, considerat per molts el millor jugador del món d’aquest esport, va poder arribar a la final després d’una victòria agònica en derrotar el millor equip de la fase regular i els parisencs viatjaran fins a Barcelona per mirar de sumar un nou títol, després de quedar subcampions d’Europa ara fa un mes.

Per la seva banda, l’RC Toló va derrotar el Montpeller per 27-18 en una victòria molt més clara del que estava previst a l’inici del partit. Els de Montpeller volen sumar el primer campionat després de perdre la final la temporada 2011 davant del Tolosa.

Rècord d’assistència

El partit es jugarà al Camp Nou el proper 24 de juny i el rugbi establirà un rècord d’assistència en haver-se venut les 98.000 entrades que es van posar a la venda. A banda del partit, la LNR ha muntat una festa abans del partit a l’esplanada del Camp Nou. A més, un cop finalitzi el matx, el DJ Bob Sinclair farà una actuació per a tots els espectadors presents al camp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut