fcb.portal.reset.password

Els primers usuaris han tingut l'oportunitat de conèixer el nou servei gastronòmic del Camp Nou / VÍCTOR SALGADO - FCB

El nou espai gastronòmic Roma 2009 ha estat avui obert al públic, després de l’acte d’inauguració que va tenir lloc la nit del dilluns i que va reunir un gran nombre de convidats i una àmplia representació de la Junta Directiva del FC Barcelona.

Els usuaris d’avui d’aquest nou espai gastronòmic han tingut l’oportunitat de ser els primers a dinar-hi aquest migdia i comprovar les característiques, l’oferta i el servei d’aquesta nova iniciativa que acull les instal·lacions del FC Barcelona.

Situat a la sala Roma 2009, que en un dels pisos superiors del Camp Nou recorda amb el seu nom la ciutat i l’any de la consecució de la tercera Lliga de Campions del FC Barcelona, els visitants poden gaudir de la vista que ofereixen els voltants de l’Estadi i des d’una llotja lateral també es pot contemplar una vista del terreny de joc.

El FC Barcelona ha confiat en l’experiència de Singularis, càtering d’autor de l’empresa Serunión, per impulsar aquest projecte que augmenta l’oferta gastronòmica a les instal·lacions del Club amb el primer espai que es troba dins del Camp Nou de manera permanent. L’oferta gastronòmica ha estat ideada i elaborada conjuntament amb els germans Iglesias.

El nou espai gastronòmic funcionarà durant l’horari d’obertura del Camp Nou Experience, de 10 del matí a 18.00 hores, amb un servei obert als visitants i a tot el públic en general durant el migdia.

Els socis i penyistes que acreditin la seva condició mitjançant la presentació del carnet corresponent podran beneficiar-se d’un descompte del 10% en la seva factura, i els visitants del Camp Nou Experience (que inclou el Tour per l’Estadi i el Museu) gaudiran d’un 5% de descompte presentant la seva entrada.

Els dies de partit de futbol l’espai estarà tancat, igual que el dia abans i el mateix dia que es disputi un partit de Champions.

Els primers usuaris de l’Espai havien gestionat la seva reserva amb antelació per tal de ser els primers a conèixer aquesta nova oferta gastronòmica situada a les instal·lacions del FC Barcelona.

[[BOTOVERMELL::RESERVAR ARA++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/webapp/ca/espai-gastronomic-roma-2009/?::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Reserva Reservar ara  +34 628 262 758Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();