NIKE i el FC Barcelona amplien la seva aliança

NIKE i el FC Barcelona amplien la seva aliança

L’acord entre totes dues parts marca una fita en el futbol mundial

El FC Barcelona i NIKE Inc. han ampliat el seu actual acord de patrocini, que finalitzava el 30 de juny del 2018.  Aquest nou acord, de llarga durada, marca una fita en el futbol mundial i consolida una relació molt exitosa.

L’acord haurà de ser ratificat en la pròxima Assemblea General de Socis del Club, en què s’informarà dels detalls de l’aliança.

El FC Barcelona i NIKE van signar el seu primer acord de patrocini l’any 1998 i junts han viscut més de dues dècades de futbol extraordinari, en les que el Club ha guanyat 4 Lligues de Campions, 10 Lligues, 4 Copes del Rei i 3 Mundials de Clubs, entre d’altres.

Declaracions de Josep M. Bartomeu, president del FC Barcelona

“Amb aquest nou acord amb NIKE ampliem una aliança estratègica per al Club, alhora que reforcem la nostra projecció global, de la mà de la companyia líder en el seu sector”.

“Agraïm a NIKE la seva aposta pel FC Barcelona i confiem a poder celebrar plegats  nous èxits esportius”.

Declaracions de Trevor Edwards, president de NIKE Brand

“El FC Barcelona és un dels millors clubs de futbol que inspira milions d’aficionats de l’esport a tot el món i ens sentim molt orgullosos de poder continuar la nostra aliança”.

“La nostra profunda relació amb el FC Barcelona estén la posició de lideratge de NIKE dins del futbol i ens emociona l’oportunitat per seguir ajudant a fer créixer l’esport més popular del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut