fcb.portal.reset.password

Els presidents de la Confederació Mundial de Penyes van poder conèixer de prop l’Exposició de l’Espai Barça de la mà del comissionat Jordi Moix i del directiu Pau Vilanova / FCB

L’Exposició permanent de l’Espai Barça, que es troba ubicada a la Sala París, a la zona del Boulevard de les instal·lacions blaugrana a les Corts, està sent tot un èxit i ja ha rebut més de 60.000 visites des que va obrir les seves portes l’1 de març passat, quan es va presentar el Nou Palau Blaugrana. Dijous passat la mostra va incorporar tota la informació detallada de la proposta guanyadora del Nou Camp Nou, i 3.177 socis i aficionats van visitar l’Exposició el dissabte 23 d’abril, coincidint amb el partit de Lliga contra l’Sporting.

L’Exposició recull tota la informació dels projectes arquitectònics de l’Espai Barça, el Nou Miniestadi que es construirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, el Nou Palau Blaugrana i el Nou Camp Nou, a les Corts, així com el Campus Barça, que reordenarà les prop de 20 hectàrees del Club en aquest barri. Els visitants poden veure maquetes, vídeos, taules interactives i s’ha incorporat també una zona per a nens amb jocs interactius.

La mostra està oberta de dilluns a dissabte, de 10 a 20 h; diumenges de 10 a 15 h i els dies de partit, fins a l’inici de la segona part. Els socis tenen la possibilitat de gaudir d’una visita guiada, tots els dijous de 12 a 13 h i de 18 a 19 h.

A més, el FC Barcelona també organitza visites guiades amb col·lectius específics vinculats al Club, com els veïns del barri de les Corts, comissions, equips professionals i organitzacions del moviment penyístic, com la que es va realitzar diumenge passat al consell de la Confederació Mundial de Penyes, acompanyat del directiu Pau Vilanova, i que va tenir com a guia el comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix.

[[BOTOGRIS::++Tota la informació sobre l'Espai Barça::http://www.fcbarcelona.cat/espaibar%C3%A7a::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La maqueta del Nou Camp Nou ja es pot veure a l'Exposició Espai Barça.

Tornar a dalt