fcb.portal.reset.password

El Tapas 24 del Camp Nou / FCB

El Tapas 24 Camp Nou, que va obrir les seves portes al mes de juliol passat, s’ha consolidat com un espai de referència a les instal·lacions del club blaugrana. Durant aquest estiu han passat més de 20.000 persones per l’emblemàtic bar de Carles Abellán, prestigiós cuiner amb estrella Michelin, d’entre els quals, molts companys de professió del xef català i del món de la gastronomia, com els germans Iglesias (Rias de Galicia), Hideky (Koy Shunka), Albert Raurich (Dos Palillos), Montse Estruch (Cingle), Stefano i Max (Ximei), Oriol Balaguer i Christian Escribà.

Situat al costat de la seu social, amb accés directe des de la plaça del Jugador i la plaça de Canaletes, el Tapas 24 Camp Nou està obert permanentment amb un extens horari de les 9 del matí a les 11 de la nit, de dilluns a diumenge, i que s’allarga els dies de partit de futbol a l’Estadi. El local compta amb dues grans pantalles situades estratègicament per poder seguir els partits en directe. A més, disposa de l’avantatge de poder gaudir d’un gran espai d’aparcament a les mateixes instal·lacions blaugrana.

L’espai gastronòmic de Carles Abellán es caracteritza per oferir un bon producte i un servei especial i personalitzat. Compta amb una sortida cara de tapes tradicionals amb l’inconfusible segell del cuiner català i un menú de migdia al preu de 15 euros. Les ‘nostres braves’, les bombes de la Barceloneta, la Russa amb ‘picos de Jerez’, les croquetes de pernil ibèric o pollastre rostit, la truita espanyola amb ibèric de gla, el biquini Carles Abellán, la McFoi Burger i les aletes de pollastre ‘koreanas’ són algunes de les tapes que es poden degustar durant tot el dia.
Nou Tapas 24, de Carles Abellan, al Camp Nou por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();