fcb.portal.reset.password

L'exposició de l'Espai Barça, oberta / Santiago Garcés - FCB

A partir d’aquest dimecres 2 de març, la Sala París acollirà una exposició permanent de l’Espai Barça i estarà oberta a socis i aficionats. La mostra permet conèixer amb detall l’evolució del projecte de transformació de totes les instal·lacions esportives del Club i es comença a exhibir coincidint amb la presentació del Nou Palau Blaugrana. A més, ben aviat, es complementarà amb el projecte guanyador del concurs arquitectònic del Nou Camp Nou.

L’exposició està organitzada per diferents trams on en cadascun d’ells es pot saber amb deteniment les claus de l’Espai Barça. El Nou Palau Blaugrana és el màxim protagonista amb una maqueta exposada al mig de la sala i una mostra de diferents fragments audiovisuals que recreen de manera virtual com serà el futur de la plataforma, complementen una exposició en la qual es podrà conèixer els elements que conformen l’Espai Barça com ara el Nou Miniestadi, i el futur projecte guanyador del Nou Camp Nou. La presentació també permet saber els detalls del model de finançament així com també la cronologia aproximada de tot el desenvolupament de l’Espai Barça.

L’exposició ha quedat inaugurada aquest dimarts aprofitant la presentació del Nou Palau on hi ha assistit la directiva del FC Barcelona encapçalada pel president del Club, Josep Maria Bartomeu i el directiu Comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix. També han assistit una gran representació d’exjugadors de les diferents seccions del FC Barcelona.

L’horari d’obertura serà de 10h a 20 hores de dilluns a dissabte, de 10h a 15 hores els diumenges i estarà oberta fins a l’inici de la segona meitat els dies de partit al Camp Nou. Els socis del Barça que vulguin visitar l’exposició tindran la possibilitat de gaudir d’una visita guiada que es faran tots els dijous de 18 a 20 hores. A més, també està prevista l’organització de visites guiades als veïns del barri de Les Corts.

[[BOTOVERMELL::Especial - Nou Palau++::http://www.fcbarcelona.cat/club/nou-palau-blaugrana::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


Oberta l’exposició del Nou Palau Blaugrana by fcbarcelona
Tornar a dalt